21. oktober 2020
Sidste chance for at besøge Hundested Sandskulpturfestival er i denne weekend, lørdag-søndag kl.11-19. Foto: Thomas Olsen
Sidste chance for at besøge Hundested Sandskulpturfestival er i denne weekend, lørdag-søndag kl.11-19. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste chance for at se sandkunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste chance for at se sandkunst
Halsnæs - 16. oktober 2020 kl. 18:37
Af Nielsw Jørgen Larsen

Det er ved at være sandhedens sidste time i Hundested. I det mindste forstået på den måde, at det i denne weekend er sidste chance for at besøge årets sandskulpturfestival på havnen.

En sæson der kom forsinket igang på grund af Corona lukker som man plejer med udgangen af efterårsferien.

- Solen skinner både lørdag og søndag og vi har ekstra aktiviteter i anledning af efterårsferien med quiz m.v., så der er noget at tage sig til for både børn og voksne, siger Hundesteds »Mister Sandman« Christian Warrer, der bliver til »Ole Lukøje« når han smækker porten til sandskulpturpladsen søndag aften kl.19.00.

Niende udgave af Hundested Sandskulpturfestival åbnede i starten af juni ed en måneds forsinkelse. 14 internationale sandkunstnere står bag værkerne ude og inde under årets tema »What a Wonderful World«.

- Det ender ud med en normal sæson med omkring 60.000 besøgende. I juni kom der ikke nogen, men juli var rigtig god, siger Christian Warrer.

Det gode vejr i efterårsferien har trukket en del til for at udnytte sidste chance for at se værkerne i sand.

- Det er gået rigtig godt, man kan mærke at danskerne ikke er taget til Tyrkiet eller andre steder i eferårsferien. Der har været flere folk i området, og når der skal ske noget, er vi et godt bud, siger Christian Warrer.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?