21. august 2019
Pavillonen på Hundested havn, som billedkunstner Tina Rosenberg har sat til salg.                                    Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
gallery icon

Se billedserie

Pavillonen på Hundested havn, som billedkunstner Tina Rosenberg har sat til salg. Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosenberg flytter fra havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosenberg flytter fra havnen
Halsnæs - 17. februar 2019 kl. 15:29
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 11 år på Hundested havn foretager billedkunstneren Tina Rosenberg et skifte. Derfor har hun sat sin pavillon Galleri Rosenberg, der ligger på »havnens mest hotte sted - midtermolen,« som hun skriver på sin hjemmeside.

Efter at have afsluttet sit seneste større udsmykningsarbejde på Herlev Hospital med yderligere 24 malerier, vil hun i stedet for at drive galleri fremover koncentrere sig mere om undervisning.

- Jeg har fået et nyt lokale til undervisning i Krudtværksområdet i Frederiksværk, hvor der er mere plads, så jeg kan have flere på hold ad gangen. Samtidig har jeg fundet et andet værksted, hvor jeg kan stå og arbejde mere uforstyrret. På havnen er man et objekt for opmærksomhed, og jeg vil nu gå en anden vej end at stå i butik, siger Tina Rosenberg.

Hun underviser pensionister, der kommer både fra Halsnæs og det øvrige Nordsjælland, og mærker en stigende interesse, da der bliver flere pensionister med god energi og overskud. Samtidig konstaterer hun, at det bliver sværere at få udsmykningsopgaver som den hun det seneste år har været nærmest fuldtidsbeskæftiget med på Herlev Hospital.

Her har Tina Rosenberg Igennem de sidste fire år leveret 54 værker til permanent udsmykning på to kræftafdelinger på hospitalet, som hun har samarbejdet med siden 2012. Mange af motiverne er hentet fra Halsnæs-området.

Pavillonen på Hundested havn, som hun har sat til salg, er på 44 kvadratmeter. Hun havde i 2018 et besøgstal på over 150.000.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede