6. marts 2021
Trods en periode med nedlukning pga. corona, nåede Røde Kors Butikken i Frederiksværk i 2020 næsten op på samme omsætning som året før. Arkivfoto.
Trods en periode med nedlukning pga. corona, nåede Røde Kors Butikken i Frederiksværk i 2020 næsten op på samme omsætning som året før. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors i skyggen af corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors i skyggen af corona
Halsnæs - 18. februar 2021 kl. 15:02
Af Kim Larsen

Røde Kors Halsnæs afdeling har mandag 15. februar holdt generalforsamling. For første gang i historien foregik det digitalt - naturligvis grundet covid-19.

Corona-situationen har i høj grad smittet af på Røde Kors-aktiviterne i Halsnæs i 2020. Både butikken og afdelingens sociale aktiviteter.

Under nedlukningen i foråret 2020 mistede genbrugsbutikken en omsætning på 293.000 kroner, hvilket dog delvist blev indhentet i løbet af sommer og efterår, således at årets omsætning kun endte 80.000 kroner lavere end året før.

"En stor tak til alle de frivillige i butikken, der har gjort det muligt, og en endnu større tak til alle vores trofaste kunder, der løbende støtter Røde Kors gennem deres indkøb," lyder det fra den lokale afdeling.

De sociale aktiviteter som Integrationsnetværket, Familienetværk, Vågetjenesten og Pårørendestøtte til patienter med kroniske sygdomme har alle kørt på nedsat aktivitetsniveau eller har været stillet helt i bero.

De mange udfordringer, som denne coronatid byder på, har dog ikke mindsket interessen for at deltage i bestyrelsesarbejdet. Den lokale Røde Kors-bestyrelse er således blevet beriget med fire nye medlemmer.

Formand er fortsat John Nicolaisen. Herudover består bestyrelsen af: Simon Garding, Per Svendsen, Marianne Otto, Kirsten Mondrup, Else Johansen, Ole Christensen og Tarja Knudsen

Suppleanter er Annelise Winter og Birgit Kousholt.

Konstituering vil ske på den nye bestyrelses første møde - fysisk eller digitalt.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?