17. januar 2019
Skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen viser tegningerne til skoleudvidelsen.
gallery icon

Se billedserie

Skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen viser tegningerne til skoleudvidelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskole vil bygge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskole vil bygge ud
Halsnæs - 25. maj 2018 kl. 16:08
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolen ved Havet melder nu klar til næste etape af skolens udvikling på Lyngbakken 16 i Lynæs. Arkitekttegningerne hænger på lærerværelset, og skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen glæder sig til at få en spade i jorden.

Skolen ved Havet åbnede som Halsnæs' suverænt mindste skole i august 2017 i den nedlagte Lynæs Børnehave, der var blevet renovereret og ombygget fra børnehave- til skoleformål på rekordtid.

I det igangværende skoleår har udviklingen på skolen været så positiv, at de fysiske rammer begynder at være en begrænsning.

- Skolen ved Havet har fået en drømmestart her på Halsnæs. Der er god tilvækst af elever, hverdagen på skolen er rigtig god, og lokalsamfundet har lige fra den spæde start bakket os enormt meget op. Vi oplever stadig denne opbakning, når vi beder om hjælp til det ene eller det andet, fortæller skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen.

Da Skolen ved Havet åbnede, var det med 45 elever fordelt på otte klassetrin ombord. Nu rummer de otte klassetrin godt 60 elever, og der kommer en ny klasse til efter sommerferien, hvor en ny 0. klasse begynder, og skolens ældste klasse bliver 8. klasse.

Et forslag til lokalplan, der skal skabe basis for udbygningen af skolen, vil blive forelagt Udvalget for Miljø og Plan på juni-mødet. Hvornår byggeriet kan starte, er endnu for tidligt at sige.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk