16. januar 2021
»Kvinden i den røde Porsche« og hendes kæreste blev onsdag varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Foto: Hans Jørgen Johansen.
»Kvinden i den røde Porsche« og hendes kæreste blev onsdag varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Foto: Hans Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Porsche-kvinden« fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Porsche-kvinden« fængslet
Halsnæs - 14. november 2019 kl. 04:21
Af Niels Jørgen Larsen

Et kærestepar, en mand og kvinde, er ved et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød onsdag formiddag blevet varetægtsfængslet i 14 dage i forbindelse med en række indbrud og hæleri-forretninger.

arrow Læs også: Kvinden i den røde Porsche dømt

I følge oplysninger til Frederiksborg Amts Avis er kvinden identisk med den meget omtalte »Kvinden i den røde Porsche« - en 27-årig kvinde fra Frederikssund, som i sidste uge ved Retten i Roskilde torsdag blev dømt 20 dages fængsel med følgestraf, hvor hun var tiltalt for blandt andet at have påkørt en 12-årig pige og herefter flygtet fra uheldet uden at yde hjælp. Det skete onsdag 16. januar i år på Elverdamsvej i Biltris i Horns Herred.

Manden, der altså også er fængslet i 14 dage, er straffet tidligere og har en dom fra Holbæk så sent som 5. november i år.

Ifølge anklager ved Nordsjællands Politi Michael Qvist lyder sigtelsen mod kæresteparret, der har haft adresser forskellige steder i Halsnæs, på en række indbrud i Hundested og omegn og efterfølgende hæleri. Anholdelsen er sket efter ransagelser og efter GPS-tracking.

- Det var meget lidt parret ville sige i retten, fortæller Michael Qvist efter grundlovsforhøret.

arrow Kvinden i den røde Porsche forsvundet
07. november 2019 kl. 09:58 Opdateret: kl. 09:58
arrow Sagen om kvinden i den røde Porsche: Vidne troede, pigen var død
06. november 2019 kl. 12:39 Opdateret: kl. 12:39
arrow Kvinden i den røde Porsche mødte ikke i retten
06. november 2019 kl. 09:55 Opdateret: kl. 10:45
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?