22. oktober 2021
En havn ved Liseleje vil kun være med til at sikre kysten og sandtilførsel til stranden, mener Hans Jørgen Hansen, næstformand i Liseleje Havn A.m.b.A.                                                                                                                                             Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

En havn ved Liseleje vil kun være med til at sikre kysten og sandtilførsel til stranden, mener Hans Jørgen Hansen, næstformand i Liseleje Havn A.m.b.A. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere inviteres til havnemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere inviteres til havnemøde
Halsnæs - 29. juli 2020 kl. 04:05
Af Niels Jørgen Larsen

Bestyrelsen for Liseleje Havn har inviteret det samlede byråd til borgermøde om de genoplivede planer om en havn i Liseleje. Mødet holdes på lørdag 1. august under åben himmel på Liseleje Torv kl.10.00.

- Vi har fået tilbagemeldinger fra flere partier om at de deltager, siger næstformand i Liseleje Havn A.m.b.A. Hans Jørgen Hansen.

Fra byrådet er han bekendt med tilsagn fra Venstre, SF og Socialdemokratiet, og Det Konservative Folkeparti har ligeledes tilkendegivet deres deltagelse.

- For to år siden lovede byrådet at der skulle holdes et borgermøde, men det blev ikke holdt, så derfor har vi i bestyrelsen nu besluttet at sætte fokus på det igen, også i relation til valget næste år. Ved sidste valg måtte vi ikke snakke om havnen, så det lod vi være med, siger Hans Jørgen Hansen med henvisning til den debat som alligevel dukkede op i forbindelse med strandbeskyttelseslinjen op til kommunalvalget i 2017.

På lørdagens borgermøde, som ser ud til at kunne holdes et fint vejr med op til 25 grader, vil bestyrelsen komme med forskellige indspark i debatten og fremlægge argumenter for at havneplanerne igen skal tages op af skuffen. Mødet skal være med til at lodde stemningen i byen og håbet fra bestyrelsens side er altså, at man kan flytte på nogle politiske holdninger.

- Nogle i byrådet er desværre bagstræbere i forhold til udviklingen, siger Hans Jørgen Hansen og nævner at politikerne der for 16 år siden i forbindelse med udarbejdelsen af masterplanen for Liseleje, fandt at det var en rigtig god idé med en lystbådehavn i Liseleje.

»Vi inviterer Byrådet og alle andre interesserede såvel tilhængere som modstandere af havnens planer til Borgermøde på Liseleje Torv lørdag 1. august 2020 kl. 10.00. På Borgermødet vises projektforslag som synliggør, hvilken betydning en havn vil få for turisme og udvikling m.v. for Liseleje. Vi laver faktisk flere faciliteter, som mange har overset,« hedder det i indbydelsen til borgermødet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?