25. marts 2019
Byrådet skal tage stilling til, hvad der skal ske med Ågrillen, som længe har været lukket. Siden 1971 har arealet været udlejet.            Foto: njl
Byrådet skal tage stilling til, hvad der skal ske med Ågrillen, som længe har været lukket. Siden 1971 har arealet været udlejet. Foto: njl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pølsesnak i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pølsesnak i byrådet
Halsnæs - 21. november 2018 kl. 16:48
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en gang pølsesnak i byrådssalen torsdag. På dagsordenen til novembermødet er således stillingtagen til Ågrillens fremtid.

Siden 1971 har kommunen udlejet et grundareal ved kanalen i Frederiksværk, hvor der blev opført en bygning til pølse- og isbar overfor kirken. Matriklen har senest været udlejet til Charley Christiansen, der ejer bygningen »Ågrillen«. Grundet alder ønsker han ikke længere at drive Ågrillen, der har været lukket den seneste tid, officielt med et skilt om »Ferielukning« påsat.

Økonomiudvalget anbefaler, at Ågrillen skal nedrives hurtigst muligt på ejers regning i henhold til lejekontrakten. Denne indstilling skal byrådet tage endelig stilling til. Det nuværende lejemål for grunden, Nørregade 1B, Frederiksværk, udløb den 31. august i år.

Af lejekontrakten fremgår, at »Ved lejemålets ophør - ligegyldigt af hvilken årsag - afleveres det lejede efter udlejers valg enten ubebygget og ryddeliggjort eller vederlagsfrit med de af lejeren på parcellen opførte bygninger, anlæg m.v. samt disses tilbehør«.

Lejerne, senest Charley Christiansen, har stillet en bankgaranti på 85.000 kr., som sikkerhed for nedrivningsudgifter i tilfælde af, at kommunen ved lejemålet afslutning måtte ønske bygningen fjernet. Lejer vil være indforstået med, at kommunen beholder de 85.000 kr., mod at han ikke skal rive Ågrillen ned, hedder det i sagsfremstillingen, men et enigt økonomiudvalg indstiller altså, at bygningen rives ned på ejers regning.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede