22. maj 2019
Formand for Naturcenter Auderød Havn Hans Garde ser frem til at man nu kan få gang i planerne.              Foto: Hanne Guklberg Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Formand for Naturcenter Auderød Havn Hans Garde ser frem til at man nu kan få gang i planerne. Foto: Hanne Guklberg Mikkelsen
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Planen klar for Auderød havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Planen klar for Auderød havn
Halsnæs - 30. september 2016 kl. 04:43
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokalplanen for Naturcenter Auderød Havn blev vedtaget på udvalgsmødet i Miljø og Teknik, således at den forelægges for byrådet den 13. oktober. Det lykkedes at få sagen nu i stedet for først til november, og det er man meget glade for i foreningen Naturcenter Auderød Havn.

- Vi har ventet og ventet på at det kom dertil og frygtet nogen ville spænde ben for det, så vi er rigtig, rigtig glade, siger Hans Garde fra foreningen, der er paraplyorganisation for brugerne af området.

Lokalplanen åbner mulighed for udvikling af Auderød Havn i det projekt Naturcenter Auderød Havn har samarbejdet med Naturstyrelsen om, og at planen kan vedtages allerede nu har stor betydning.

- Dermed kan vi få et stort bålshelter med, som Naturstyrelsen har afsat penge til med den betingelse at pengene skulle bruges i år eller skulle sendes retur, så nu kan det blive sat op inden nytår, fortæller Hans Garde.

Udover shelteret åbner lokalplanen mulighed for at der i tilknytning til den eksisterende bygning tilbygges et klublokale med en mindre terrasse og en bådehal samt et bådehus til Naturstyrelsens båd og at der udlægges flydebroer i forbindelse med det eksisterende havneanlæg.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede