21. juni 2021
Britt Nielsen havde håbet at kunne åbne Park by Salon Pigalle i Frederiksværk i denne uge, men må vente i uvished, Foto: Niels J. Larsen
Britt Nielsen havde håbet at kunne åbne Park by Salon Pigalle i Frederiksværk i denne uge, men må vente i uvished, Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ordfører og frisør vil have svar om udskudt genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ordfører og frisør vil have svar om udskudt genåbning
Halsnæs - 08. april 2021 kl. 04:37
Af Niels Jørgen Larsen og Kasper Daugbjerg Dønbo

Mens frisører og andre liberale erhverv tirsdag kunne åbne i det meste af landet, så er de pålagt fortsat at holde lukket i Halsnæs, Fredensborg og andre kommuner med højt smittetal. Den beslutning fra Erhvervsstyrelsen skal erhvervsminister Simon Kollerup (S) nu redegøre for i folketingssalen.

Beskæftigelsesordfører for Venstre Hans Andersen har stillet spørgsmål til erhvervsministeren om den udskudte genåbning og de korte frister, de erhvervsdrivende må arbejde med.

- Jeg synes simpelthen ikke, at de lokale erhvervsdrivende i blandt andet Halsnæs Kommune bliver behandlet ordentligt, når de få dage før, at de skulle være genåbnet, får besked om, at det må de så ikke alligevel. De liberale erhverv i vores område er hårdt ramt af nedlukningen, og de kæmper for at fastholde gode, lokale arbejdspladser. De har ydet en kæmpe indsats i at få forberedt en sikker og ansvarlig genåbning. Og nu ved de ikke, hvornår de kan genåbne, og hvad der skal til for, at de kan det, siger Hans Andersen til Frederiksborg Amts Avis.

I Park by Salon Pigalle i Frederiksværk var genåbningen længe ventet efter fire måneders nedlukning, og indehaver Britt Nielsen savner svar på, hvad der nu skal ske.

- Jeg har sat næsen op efter at åbne på mandag, men jeg savner virkelig information om, hvad vi har i vente. Det ville være rart at høre en udmelding, men ingen siger noget, og den uvished er uudholdelig, siger Britt Nielsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?