22. april 2019
Nønne Gry Christensen og Henrik Stausholm ledte efter det perfekte sted og fandt på Auderød Byvej. Foto: Esther Mauck Dyrby
gallery icon

Se billedserie

Nønne Gry Christensen og Henrik Stausholm ledte efter det perfekte sted og fandt på Auderød Byvej. Foto: Esther Mauck Dyrby
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny gårdbutik med lidt af det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny gårdbutik med lidt af det hele
Halsnæs - 13. juli 2018 kl. 09:58
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nønne Gry Christensen og Henrik Stausholm gik og kiggede efter et sted til at åbne en gårdbutik, og faldt for en gård på adressen Auderød Byvej 10A.

- Vi havde kigget efter et sted, hvor vi både kunne bo privat og samtidig have pladsen til at lave et showroom til alle vores produkter. Denne gård passede perfekt. Vi forelskede os i gården og dens fantastisk smukke beliggenhed på næsset, fortæller parret, som i maj åbnede dørene til gårdbutikken. det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Stalden, som engang har været en kostald, er nu forvandlet til vores showroom med værksted. Vi har bevaret det rå look, så man stadig kan mærke historien fra dengang det var en kostald. Vi har også fået en fin start ved ikke mindst at fortælle om stedet her via de sociale medier, kommer det fra parret, som kalder gårdbutikken for Feel Haben Good.

Nønne Gry Christensen fortæller, at Feel Haben Good oser af lækre fund til hjemmet fra parrets mange rejser på markeder i Tyskland og Frankrig. Ting, der har haft et liv og med en naturlig patina.

- Der en god historie med masser af passion bag hvert produkt, vi har i vores showroom og det er super fedt at give en industriel lampe nyt liv ved at istandsætte den med stor omhu. Vores kunder er vilde med historierne på vores produkter - det bringer sjæl ind i et stilrent hjem hvor meget er nyt, uddyber hun.

Hos Feel Haben Good kan man bl.a. finde mange forskellige industrielle lamper, zinkkar, daybeds i upcyclet læder, gymnastikbænke og farverig kunst. Alt er håndplukket med en historie om, hvor det har haft et liv tidligere. Der er eksempelvis indgået et samarbejde med århusianer, der fremstiller lækre tæpper og puder fra læderlabels fra cowboybukser, som skulle have været kasseret i storindustrien pga fejlsyninger.

Feel Haben Good holder åbent efter aftale og de fleste weekender. Følg dem på instagram #feelhabengood og på Facebook @feelhabengood.

nici

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede