28. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny asfalt på Frederikssundsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny asfalt på Frederikssundsvej
Halsnæs - 18. september 2020 kl. 10:25
Af Niels Jørgen Larsen

Trafikanter på Frederikssundsvej risikerer kø og forsinkelser, når Vejdirektoratet i næste uge går igang med asfaltarbejde på Frederikssundsvej, rute 201, ved Ølsted.

Arbejdet foregår i en sydlig etape fra Store Havelsevej og næsten op til rundkørsel Brødlandsvej, og i en nordlig fra rundkørslen og op til ca. 50 meter fra Gydebakken. Den gamle belægning affræses, hvorefter der lægges ny og mindre støjende asfalt, inden der til sidst påføres nye striber.

Arbejdet indledes fra sen eftermiddag til kl.056.00 næste dags morgen søndag og mandag. Fra tirsdag 22. september til fredag 25. september arbejdes på den nordlig etape i dagtimerne fra kl. 8.30 og frem. Fra mandag 28. september og indtil fredag 2. oktober gælder det den sydlige etape fra kl. 17.00-06.00.

Trafikken reguleres med signalanlæg. Udenfor arbejdsperioderne vil alle spor være åbne for normal trafik.

»Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanter og naboer,« hedder det i en pressemeddelelse.

Samtidig er arbejdet med ombygning af Kregme-rundkørslen til lyskryds gået igang. Og afspærringen af Peder Falstersvej i Frederiksværks centrum giver i denne tid øget trafik i kødannelse mellem Karlgave-rundkørslen og rundkørslen mod Hundested.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?