30. maj 2020
Foto: Peter Andersen.
Foto: Peter Andersen.
Foto: Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møder om vejbelysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møder om vejbelysning
Halsnæs - 16. september 2019 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at orientere borgerne om den kommende renovering og modernisering af vejbelysningen i Halsnæs Kommune afholdes der to informationsmøder i denne uge.

Informationsmøderne er åbne for alle interesserede, og de afholdes i Byrådssalen på Rådhuset i Frederiksværk. Det sker tirsdag den 17. september kl. 17.00, hvor der vil være fokus på Auderød-området og torsdag den 19. september kl. 17.00, hvor der er fokus på Liseleje-området.

På møderne vil der kort blive redegjort for den overordnede strategi for renoveringen af hele vejbelysningen i kommunen, og mere konkret for den del af renoveringsarbejdet, der finder sted i 2019, oplyser kommunen og tilføjer at det naturligvis være muligt at stille spørgsmål på møderne.

Renoveringen af vejbelysningen indbefatter blandt andet nedtagning af gamle træmaster. De parter, der berøres direkte af arbejdet i 2019 er blevet orienteret om møderne pr. brev.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?