26. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Mindre problemer« på Løvdalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Mindre problemer« på Løvdalen
Halsnæs - 20. september 2019 kl. 04:19
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sagen om hjemmesygeplejen, hvor Styrelsen for Patientsikkerhed - som omtalt i avisen de seneste dage - har givet Halsnæs Kommune en række påbud og har vurderet, at der er større problemer af betydning for patientsikkerheden, er ikke de eneste henstillinger, Halsnæs Kommune har fået fra styrelsen.

Således foreligger der også en tilsynsrapport fra Plejecenter Løvdalen, hvor der tidligere er påpeget store problemer. I dette tilfælde slipper man dog med en mildere dom uden direkte påbud i kategorien »Mindre problemer af betydning for patientsikkerheden«.

Mens det hos hjemmesygeplejen blev konstateret, at 10 af 14 målepunkter ikke var opfyldt, så er det i tilfældet Løvdalen seks af 14 punkter. Og der er også ros til plejecentret på baggrund af tilsynet, der blev foretaget 13. maj i år.

»Vurderingen af patientsikkerheden på behandlingsstedet er baseret på de forhold, der er gennemgået ved det aktuelle tilsyn. På baggrund af dette fremstod Løvdalen velorganiseret med gode procedurer,« skriver styrelsen i rapporten.

Den rummer i alt syv henstillinger til plejecentret, som handler om sundhedsfaglig dokumentation og forhold omkring medicin.

Styrelsen har dog ved vurderingen lagt vægt på, at man på Løvdalen havde sikre arbejdsgange og procedurer, og lokale instrukser var under udarbejdelse. Og tillige at de mangler, der blev fundet i relation til medicinhåndtering var enkeltstående og blev udbedret under tilsynet. Man skriver at behandlingsstedet viste vilje til at rette op på fund og mangler.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?