17. januar 2018
Kim Bang, der her ses til venstre i forbindelse med underskrivelse af en aftale mellem Mega Flex, FC Nordsjælland og Hundested IK, har overlaft direktørposten i virksomheden til Anders Larsen-Ross.  Foto: Niels J. Larsen
Kim Bang, der her ses til venstre i forbindelse med underskrivelse af en aftale mellem Mega Flex, FC Nordsjælland og Hundested IK, har overlaft direktørposten i virksomheden til Anders Larsen-Ross. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mega Flex får ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mega Flex får ny direktør
Halsnæs - 12. oktober 2017 kl. 10:00
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kim Bang, der stiftede firmaet Mega Flex helt tilbage i 1989, er stoppet som direktør i virksomheden. Kim Bang har pr. 1. oktober 2017 har overdraget posten som administrerende direktør til Anders Larsen-Ross.

Direktørskiftet er et led i en ny struktur i virksomheden, som tager sigte på at skabe yderligere vækst. Det skal ske igennem en konsolidering af vore afdelinger i Frederiksværk, København, Sydsjælland, Fyn og Jylland med fokus på kunde- og leverandørrelationer, samt afsæt i de store projekter vi har haft fornøjelsen af at løse for vore kunder i de senere år, skriver Mega Flex på firmaets hjemmeside.

- Kim Bang er fortsat aktiv i virksomheden og vil med sin store erfaring stå til rådighed for ledelsen. Vi håber De vil tage godt imod ændringen og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, hedder det videre.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk