23. juni 2021
En mand faldt mandag middag ned i en affaldsgrav og måtte hjælpes op af Frederiksborg Brand og Redning. 

Foto- og videokreditering: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

En mand faldt mandag middag ned i en affaldsgrav og måtte hjælpes op af Frederiksborg Brand og Redning. Foto- og videokreditering: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand faldt fem meter ned i affaldsgrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand faldt fem meter ned i affaldsgrav
Halsnæs - 17. maj 2021 kl. 13:47
Af Kasper Daugbjerg Dønbo

En medarbejder på affaldssorteringsvirksomheden DeNova i Frederiksværk endte mandag middag i en arbejdsulykke. Manden faldt 4-5 meter ned i en affaldsgrav og var ude af stand til selv at komme op igen. Både ambulanctjenesten, Nordsjællands Politi og Frederiksborg Brand og Redning rykkede efterfølgende ud, men redningsaktionen tog ganske få minutter.

- Vi fik ham op igen ved hjælp af en stige. Han skulle lige have lidt hjælp og blev overdraget til ambulancetjenesten bagefter, siger Søren Viggo Ovesen, indsatsleder i Frederiksborg Brand og Redning.

Hos beredskabet fik de meldingen om en redning, da anmeldelsen tikkede ind, og derfor rykkede også mandskab fra stationen i Slangerup ud.

- Det er her vi har vores specialister og specialudstyr til redning i højden eller dybden. Men det fik vi ikke brug for, siger Søren Viggo Ovesen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?