25. juni 2019
Bådførerne Henrik Pedersen og Per Jelvard til venstre i redningsbåden sammen med til højre stationsleder Bo Vinten og hans stedfortræder Hans-Kurt Andersen . På tirsdag kan man høre nærmere om at blive søredder.                                                      Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Bådførerne Henrik Pedersen og Per Jelvard til venstre i redningsbåden sammen med til højre stationsleder Bo Vinten og hans stedfortræder Hans-Kurt Andersen . På tirsdag kan man høre nærmere om at blive søredder. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lynæs søger søreddere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lynæs søger søreddere
Halsnæs - 07. maj 2016 kl. 10:00
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Modne, seje herrer søger ligestillede til fælles interesser og våde oplevelser.«

Sådan kunne det lyde, hvis det var en kontaktannonce, men her er det bare en ganske almindelig opfordring: Dansk Søredningsselskabs Lynæs-afdeling har brug for mindst en lille håndfuld nye til at udgøre korpset af frivillige, ulønnede søreddere, der opererer fra havnen i Lynæs.

Derfor inviterer man alle interesserede til et hvervemøde, hvor man vil fortælle om opgaverne, uddannelsesmulighederne og fællesskabet blandt søredderne. Mødet holdes i Lynæs Sejlklubs lokaler på Lynæs havn på tirsdag 10. maj kl.19.00.

- Det er en fordel at have sejlererfaring, men det er ikke nødvendigt. Der vil være undervisning og oplæring. Man kommer ind i en flok, hvor man er en del af et kammeratskab, hvor man har respekt for hinanden og arbejder som et team med en bådfører, der har ansvaret, træffer beslutninger og udstæder ordnene under en aktion, siger stationsleder Bo Vinten.

Dansk Søredningsselskab er en almennyttig forening grundlagt i 2004. Selskabet har etableret en række stationer i Danmark, i det nordsjællandske område udover Lynæs også i Helsingør.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede