1. december 2020
Spar's kædedirektør Richo Boss udnævner Sune Wenzzel som Årets Sparkøbmand.
Spar's kædedirektør Richo Boss udnævner Sune Wenzzel som Årets Sparkøbmand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landets bedste Spar-købmand er kåret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landets bedste Spar-købmand er kåret

Sune Wenzzel blev overrasket i egen forretning - kåret til årets bedste købmand

Halsnæs - 18. november 2020 kl. 06:25
Af Thomas Quvang

Der ventede købmand Sune Wenzzel en artig overraskelse, da han tirsdag i sidste uge passede sin købmands-forretning på Sandet.

For pludselig dukkede Spars kædedirektør Richo Boss op i forretningen. Med sig havde han et stort 'roll-up' banner, en flot pokal, en stor buket blomster samt gavekort og diplom - alt sammen til den lokale Spar købmand, som herefter blev udnævnt som Årets Købmand indenfor Spar-kæden, udpeget blandt mere end 120 købmænd på landsplan.

Omsætning fordoblet

"Det er et fantastisk skulderklap, jeg havde hørt at jeg var nomineret og i finalefeltet, men herfra og så til at vinde, det er jo rigtig dejligt". Lyder det fra Sune Wenzzel.

Det er udfra adskillige kriterier, at prisen som Årets Sparkøbmand uddeles, såsom vækst, drift, omsætning, udvikling i forretningen som helhed, og her har Sune Wenzzel leveret et enestående stykke arbejde. Således er omsætningen i forretningen fordoblet siden han overtog den i 2017.

Holdpræstation

Populær hos kunderne er Sune Wenzzel ligeså, og populariteten er gensidig. Således udloddede købmanden sin egen bil i præmie tilbage foråret i forbindelse tre-års dagen for overtagelsen af forretningen.

Den prisvindende købmand gør det dog klart med det samme, at det er en holdpræstation der ligger bag udnævnelsen, der er den fornemmeste indenfor Spar.

"Jamen der er slet ingen tvivl, det kunne slet ikke lade sig gøre uden det fantastiske personale, så det er helt sikkert, at det er en holdpræstation der ligger til grund for forretningens fremgang", lød det fra Sune Wenzzel.

Søger medarbejdere

I øvrigt er der i øjeblikket plads til flere på det dygtige hold på 'Sandet':
"Ja det er rigtigt, jeg søger efter et par medarbejdere der kan blive en del af landets bedste team", slutter Sune Wenzzel.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?