5. juni 2020
Nordkystens Livredningstjeneste arrangerer havsvømmeundervisning i Lynæs for både voksne og børn. Foto: Kenn Thomsen
Nordkystens Livredningstjeneste arrangerer havsvømmeundervisning i Lynæs for både voksne og børn. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær at svømme i Lynæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær at svømme i Lynæs
Halsnæs - 18. maj 2020 kl. 14:35
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Op til en forhåbentlig fantastisk sommer er det nu muligt for både voksne og børn at få svømmeundervisning for at være helt klar til at kaste sig sikkert i bølgerne, når temperaturen er til det.

Den sidste uge i maj og første uge i juni tilbydes svømmetræning i Lynæs. Det foregår ved vinterbadernes sauna på molen.

- Efter en lang periode med lukkede svømmehaller på grund af Corona lancerer vi dette tilbud, så man mere trygt kan gå i vandet, siger John Mogensen, cheflivredder for Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste.

Der oprettes et hold for børn 10-12 år og et for voksne begyndere og et crawl-hold for voksne øvede. Voksenholden er allerede tæt på at være fyldt. Det koster 100 kr. for seks gange svømmeundervisning på datoerne 25., 27. og 29. maj samt 2., 3. og 4. juni. To instruktører står for undervisningen og kan have 12 på hver hold. Børneholdet er fra kl. 17.00-17.30, de voksne begyndere kl.17.30-18.00, og crawlundervisning på åbent vand kl.18.-18.30.

Det anbefales at man møder med våddragt, da vandet stadig er køligt, selv om hver instruktion kun er på en halv time. Når man har at lægge det i Lynæs er det netop fordi vandet er lidt varmere her på nuævrende tidspunkt end langs nordkysten.

Tilmelding foregår via Gribskov Familie Svøm til gribskovfamiliesvom@gmail.com.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?