13. december 2018
Braemar blev det første krydstogtskib nogensinde til at ankøbe Hundested Havn den 8. maj 2016. 										Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Braemar blev det første krydstogtskib nogensinde til at ankøbe Hundested Havn den 8. maj 2016. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krydstogtskib vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krydstogtskib vender tilbage
Halsnæs - 13. marts 2018 kl. 09:21
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har efterhånden udviklet sig til en tradition, at det 196 meter lange krydstogtskib Braemar Fred Olsen Cruise Lines skal besøge Hundested. Skibet blev historisk, da det 8. maj 2016 lagde til kaj i Hundested som det første krydstogtskib nogensinde. Besøget blev gentaget den 3. august samme år, og i år skal Braemar efter planen ankomme 11. maj.

Det bliver dog ikke sidste gensyn med krydstogtskibet, for Frederiksborg Amts Avis kan afsløre, at Braemar og Fred Olsen Cruise Lines allerede har en aftale på plads med Hundested i 2019. Det sker den 3. juli som en del af et ti dages cruise til Danmark med titlen »10 Night Welcome to Denmark«.

På turen er der fem stop i Danmark - foruden Hundested får også Aabenraa, Rønne, København og Fredericia besøg af Braemar, som har plads til 400 besætningsmedlemmer og maksimalt 1075 passagerer.

Årsagen til Braemars retur skal formentlig findes i flotte anmeldelser af den nordsjællandske havneby, som de primært britiske gæster ombord på de to anløb i Hundested i 2016 leverede til Fred Olsen Cruise Lines.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk