16. oktober 2019
Præsident på TCC, Gong Baoli og rektor på Frederiksværk Gymnasium, Johnny Simonsen, side om side til seminar om internationalt samarbejde, som gymnasiet mandag afholder. 

Foto: Kasper D. Dønbo
Præsident på TCC, Gong Baoli og rektor på Frederiksværk Gymnasium, Johnny Simonsen, side om side til seminar om internationalt samarbejde, som gymnasiet mandag afholder. Foto: Kasper D. Dønbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kinesisk præsident besøger gymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kinesisk præsident besøger gymnasiet
Halsnæs - 20. maj 2019 kl. 12:37
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Miniatureudgaver af det danske og kinesiske flag er mandag hejst på Frederiksværk Gymnasium. Det skyldes, at en kinesisk delegation fra gymnasiet samarbejdsskole Tianjin College of Commerce(TCC) med skolens præsident Gong Boali i spidsen er på besøg. I den anledning har gymnasiet arrangeret et seminar med overskriften »Betydningen af internationalt samarbejde og udveksling på uddannelsesområdet og for samfundet«.

- Det er første gang, at vi afholder seminar, hvor vi udveksler indsigter og ideer, og vi er beæret og privilegerede over, at I vil dele jeres tanker og perspektiver om emnet, sagde Helle Lunderød(S), formand for bestyrelsen Frederiksværk Gymnasium og byrådsmedlem i Halsnæs Kommune, til den kinesiske delegation.

Den kinesiske handelsskole og det lokale gymnasium har haft et samarbejde siden 2001.

Det kvitterede Gong Baoli for.

- Jeg vil gerne sige stor tak til pionererne som etablerede forbindelse. Man kan se frugten af det lange samarbejde. Jeg har meget om samarbejdet fra lærere og lever, som har haft glæde af det, og derfor blev mit første besøg i udlandet her, siger Gong Baoli, som i to år har været præsident for TCC.

Skolen har desuden samarbejder og udvekslingsprogrammer med skoler i USA, England, Belgien, Frankrig, Korea, Japan, Thailand, Malaysia og Mongoliet.

Præsidenten for den kinesiske skole slog samtidig fast, at han senere mandag ville underskrive en ny samarbejdsaftale med Frederiksværk Gymnasium & HF.

- Vi har en lys fremtid med mere samarbejde og flere muligheder for at udvikle og uddanne de unge, siger Gong Baoli.

Ud over den kinesiske præsident gæster flere oplægsholdere gymnasiet for at tale om uddannelse, internationalt samarbejde og udveksling. Det gælder blandt andet Bent Fischer-Nielsen fra Undervisningsministeriet, Grith Hougaard- Andersen fra Novo Nordisk, Kim Dam-Johansen, professor på DTU og Malou Lunderød, som er folketingsmedlem, leder af det politiske sekretariat i Albertslund Kommune og tidligere student fra Frederiksværk Gymnasium.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede