12. maj 2021
Der glemmes lidt af hvert når familien er i sommerhus, oplyser Dancenter som har lavet en liste over de mest bemærkelsesværdige forglemmelser
Der glemmes lidt af hvert når familien er i sommerhus, oplyser Dancenter som har lavet en liste over de mest bemærkelsesværdige forglemmelser
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan man glemme svigermor i sommerhuset?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan man glemme svigermor i sommerhuset?

Der er mange særprægede effekter på listen over hvad folk glemmer i det lejede sommerhus

Halsnæs - 02. maj 2021 kl. 07:13
Af Thomas Quvang

Sommerhusferie er populært som aldrig før, og som følge heraf oplever landets feriehusudlejere et boom i glemte ejendele.

I den forbindelse løfter DanCenter nu sløret for dette års liste over de mest opsigtsvækkende ejendele, som er blevet glemt i bureauets tilknyttede sommerhuse.

Og så vender vi lige tilbage til overskriften på artiklen.

Opbevares en måned

For her er svaret et rungende ja. Ifølge DanCenters top ti over mest opsigtsvækkende forglemmelser, så kommer svigermor ind på en fin førsteplads. Heldigvis er der råd for disse forglemmelser:

"Det hænder, at vores gæster ved en forglemmelse efterlader ejendele af større og mindre betydning i sommerhuset. I disse situationer gør vi naturligvis, hvad vi kan, for at den rette ejermand kan få sine ting retur. Vi opbevarer de fleste glemte sager i en måned på lokalkontoret, hvor gæsten således kan afhente det inden for åbningstid. Alternativt eftersender vi også gerne ejendommen til gæstens bopæl", fortæller Kaye Rosengaard, som er drift- og servicechef hos DanCenter.

Om det så er ensbetydende med, at man kan sende svigermor på en måneds ophold på et lokalkontor, eller om hun skal eftersendes, står lidt hen i det uvisse.

Spektakulære effekter

Det seneste år har DanCenters gæster glemt ejendele af vidt forskellige karakter.

De hyppigst glemte genstande er elektronik såsom chromecasts og telefonopladere, men de glemte ejendele tæller også en række mere spektakulære effekter, som eksempelvis kunstige ben, gebis, sexlegetøj, forlovelsesringe, souvenirbilleder fra landets forlystelsesparker og sodastream.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?