29. september 2021
Claus Bodenhoff er ved at være klar til endnu en tur landet rundt for Børnecancerfonden.                                           Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Claus Bodenhoff er ved at være klar til endnu en tur landet rundt for Børnecancerfonden. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julie Berthelsen laver sang til Team Bodenhoff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julie Berthelsen laver sang til Team Bodenhoff
Halsnæs - 27. juli 2021 kl. 04:21
Af Niels Jørgen Larsen

- Nu er det min tur til at gøre noget for Danmark Rundt. Jeg vil gerne lave en sang!

Sådan sagde den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen i vinter til Claus Bodenhoff, der har arbejdet sammen om velgørende formål med Julie Berthelsens far Per i Nuuk. Og her i starten af august præsenteres sangen »Alting er Nu og Her« som optakt til årets Danmark Rundt Team Bodenhoff for Børnecancerfonden.

Julie Ivalo Broberg Berthelsen, som er hendes fulde navn, har som følgen af kontakten til Claus Bodenhoff i flere år været protektor for Danmark Rundt Team Bodenhoff, og hun er det hidtil mest prominente navn, der har lavet en sang til turen Danmark rundt for støtte til cancerramte børn og deres familier.

- Før havde vi jo CD'er med rundt på turen, nu må vi finde andre måder at få sangen ud på, og jeg håber da at Julie kan kome på tv med den, siger Frederiksværk-ildsjælen Claus Bodenhoff, som fik idéen til indsatsen for Børnecancerfonden tilbage i 2015.

Dengang cyklede han alene landet rundt. Nu har det udviklet sig til et stort setup, som gennem årene har indbragt et samlet beløb på tæt ved fem mio. kr. til Børnecancerfonden.

Efter aflysningen sidste år på grund af Corona er Claus Bodenhoff og Co. parat til atter at hoppe på cyklerne turen Danmark Rundt.

- Corona har præget hverdagen i halvandet år ja, men der er stadig børn der bliver syge med kræft. Med store konsekvenser for dem og deres pårørende. Heldigvis bliver lægerne dygtigere og dygtigere, så mange bliver helbredt, men vores formål er stadig at støtte op om famileer og pårørende, så de kan få positive oplevelser i en traumatisk hverdag, siger Claus Bodenhoff.

Som tidligere år får 2021-udgaven start i Skagen. Og som altid mål i Frederiksværk. Første af de otte etaper går fra Skagen til Frederikshavn lørdag 14. august. Lørdagen efter, 21. august, lander man på Nordtorvet i Frederiksværk til en ekstra festlig modtagelse.

Sidste etape køres fra Ballerup til Frederiksværk. Med her er også turens ambassadør 19-årige Sascha Harkjær Karlsen fra Annisse Nord, der som fem-årig blev ramt af kræft, men trods nedsat syn netop har formået at blive student fra Gribskov Gymnasium.

Direktør for Børnecancerfonden Marianne Benzon Nielsen cykler i år med på alle etaper landet rundt. Tidligere landsholdssspiller Kim Vilfort er også med på flere og medvirker sammen med Anders Bircow i et aftenarrangement i Frederikshavn efter den første etape.

En anden tidligere fodboldlandsholdsspiller og protektor Mark Strudal er med til at lancere konkurrencen om en cykel tiul en værdi af 24.00 kr. sponseret af Ditlev Cykler i Frederiksværk. For at deltage i lodtrækningen om cyklen skal man købe et eller flere lodder af 100 kr.på Mobilepay 585837. I alt 500 lodder sættes til salg, og Mark Strudal kommer til Frederiksværk til december for at foretage lodtrækningen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?