21. oktober 2020
Michael Jørgensen og Henrik Tolstrup havde fornøjelsen af at overrække idrætsrådets ildsjælepris til MLI´s Karin Sørensen
Michael Jørgensen og Henrik Tolstrup havde fornøjelsen af at overrække idrætsrådets ildsjælepris til MLI´s Karin Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ildsjælepris til Karin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjælepris til Karin

Hyldest til MLI´s Karin Sørensen

Halsnæs - 17. oktober 2020 kl. 07:24
Af Thomas Quvang

Torsdag var Halsnæs Idrætsråd forbi Melby-Liseleje IF, for at uddele en pris til én af kommunens ildsjæle.

Det var Michael Jørgensen fra Idrætsrådet og Henrik Tolstrup fra byrådet der havde fornøjelsen af, at overrække gave og blomster til Karin Sørensen.

En ægte ildsjæl

I Melby-Liseleje IF har Karin Sørensen været med i foreningslivet i en menneskealder, hun er en ægte ildsjæl der virkelig gør en dyd ud af at gøre noget for andre.

Hun har altid været der med en hjælpende hånd, når der skal laves det ene eller andet, om det har været landliggerfest, revy, oktoberfest eller koncert, så er Karin Sørensen altid den første til at give en hånd. De sidste 14 år har hun tillige været en fast bestandel 'køkken-teamet', der er med til at gøre ugens gang i klubhuset lidt mere hyggeligt.

Kort sagt er Karin Sørensen et rigtig foreningsmenneske, som giver hele sin viden og arbejdsiver til foreningen, der altid har været en stor del af Karins liv - helt tilbage fra sort/hvid tv var på mode.

Seks gange årligt

Halsnæs Idrætsråds 'Ildsjælepris' gives til personer i det lokale idrætsliv, som gør noget helt ekstraordinært i foreningslivet.
Seks gange årligt er Halsnæs Idrætsråd den glade giver af den den ærefulde pris.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?