23. marts 2019
Fra  Idrættens Dag i Frederiksværk Hallen tilbage i 2014. Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Fra Idrættens Dag i Frederiksværk Hallen tilbage i 2014. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætsfolk skal igen hædres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsfolk skal igen hædres
Halsnæs - 12. november 2018 kl. 15:38
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter nogle års pause bliver der igen en »Idrættens dag« i Halsnæs Kommune med hæder af kommunens dygtigste idrætsudøvere og prisuddeling.

Et flertal i Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati gav på mødet onsdag i sidste uge tilsagn om et tilskud på 50.000 kr. til det arrangement, som Halsnæs Idrætsråd vil stå for.

Idrætsrådet vil afholde hædringsarrangementet i Gjethuset en hverdagsaften i februar 2019. Det er skønnet at det vil koste 75.000 kr. at gennemføre, og det bliver Idrætsrådets opgave at finde de resterende 25.000 kr. via sponsorer.

På mødet i udvalget stillede Venstre ændringsforslag om at nedsætte det kommunale tilskud fra 50.000 kr. til 25.000 og at arrangementet skulle flyttes fra Gjethuset til rådhussalen, men et flertal på fem - tre fra S samt SF og DL - stemte for indstillingen om de 50.000 kr., der hentes fra kontoen til kulturelle arrangementer.

I forbindelse med arrangementet foreslår Idrætsrådet at der uddeles to priser - Årets idrætsleder i Halsnæs og Årets Idrætsudøver i Halsnæs. Tidligere har der været en række andre priser også.

Samtidig er stillet forslag til hvilke idrætsudøvere, der skal hyldes for vundne mesterskaber og andre titler. For unge op til 18 år markeres kredsvinder/landsdelsmester eller bedre. Fra 18 år og op markeres Sjællandsmester eller bedre. Ved OL, VM og EM hædres også top 3.

Idrætsfolkene kan udover en gave se frem til et håndtryk fra borgmester Steffen Jensen og udvalgsformand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati Helle Lunderød.

Videre er det efter oplægget tanken at invitere »en kendt person til et underholdende indslag med idrætsmæssig relevans som indledning på aftenen.«

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede