15. december 2018
Der er nu åbent for, at borgere kan få mere direkte indflydelse i Halsnæs Kommune. Borgerforslag med 750 underskrifter vil blive behandlet af byrådet.
Der er nu åbent for, at borgere kan få mere direkte indflydelse i Halsnæs Kommune. Borgerforslag med 750 underskrifter vil blive behandlet af byrådet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halsnæs Kommune åbner for borgerforslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halsnæs Kommune åbner for borgerforslag
Halsnæs - 16. april 2018 kl. 11:30
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brænder du inde med en masse gode idéer, som politikerne ikke vil lytte til? Så kan du fra i dag komme med borgerforslag til Halsnæs Kommune.

På kommunens hjemmeside kan man lancere sine egne forslag, ligesom man kan skrive under på andre borgeres forslag.

Hvis 750 stemmeberettigede i kommunen bakker op om et borgerforslag, så vil sagen blive drøftet af byrådet.

Muligheden for borgerdrevne forslag blev vedtaget af det daværende byråd i juni 2017. Herefter har administrationen afklaret de juridiske rammer og tekniske løsninger for ordningen.

Forslagene skal ligge inden for rammen af de opgaver, som kommunen varetager.

For borgmester Steffen Jensen ligger ordningen i fin forlængelse af byrådets ønske om mere borgerinddragelse, og han håber samtidig, at ordningen vil blive brugt flittigt.

- Som kommune er vi til for borgerne. Derfor er det også vigtigt, at vi inddrager borgerne og ikke mindst er lydhøre over for deres forslag. Grundlæggende har vi et fælles ønske og en fælles opgave med at sikre udviklingen af vores kommune og med at gøre Halsnæs til et endnu bedre sted at bo og leve. Og vi ved, at der ude i lokalsamfundet spirer en masse gode idéer. De idéer vil vi naturligvis gerne have indblik i og behandle seriøst, udtaler Steffen Jensen i en pressemeddelelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk