22. marts 2019
Anoucha Andersen og Alice Skaubye glæder sig til tredje udgave Store Badedag lørdag i Liseleje.            Foto: Niels J. Larsen
Anoucha Andersen og Alice Skaubye glæder sig til tredje udgave Store Badedag lørdag i Liseleje. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gamle badedragter luftes i Liseleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle badedragter luftes i Liseleje
Halsnæs - 22. juni 2018 kl. 14:28
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trænger du ikke bare til en stille dukkert, men til en ren badefest, så skal du tage til Store Badedag ved Liseleje strand lørdag 23. juni.

Klassisk Badeby Liseleje ser frem til den helt store badedag med fællesbadning om formiddagen og modeshow med præsentation af 125 års bademode om eftermiddagen.

Hvis ikke redningstjenestens helikopter bliver kaldt på alarmopgave lægger den vejen forbi Liseleje kl.10.00 for med larm og brøl at trække hele byen ned til stranden. Kl.10.45 er tidspunktet, hvor alle hopper i vandet samtidig.

- Vi ser frem til en opvisning med masser af gammeldags stribede badedragter, fortæller Anouschka Andersen fra Klassisk Badeby.

Det er tredje gang man holder store badedag. Når alle er oppe af vandet igen vil Nordkystens Livredningstjeneste lave en demonstration af livreddernes færdigheder, hvorefter der er musik og dans ved turistkontoret.

Men dette er bare opvarmningen til eftermiddagens helt store clou: Kl.14.00 bliver det ombyggede torv i Liseleje lavet om til en catwalk, hvor 125 års bademode vises frem.

- Det bliver med alle mulige dragter fra mormors undertøj til dragter vi er i tvivl om oprindeligt at været til kvinder eller mænd. Vi har fem skønne piger og to unge mænd som modeller. Det bliver morsomt, og man kan se nogle dragter, som er meget anderledes, siger Anouschka Andersen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede