26. maj 2020
Før starten er der varm og følelsesladet opvarmning foran Arresødal Hospice. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Før starten er der varm og følelsesladet opvarmning foran Arresødal Hospice. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå en søndagstur for hospice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå en søndagstur for hospice
Opdateret 04. oktober 2019 kl. 14:21
Halsnæs - 03. oktober 2019 kl. 19:14
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 6. oktober er det alle gode gange tre for Mig-til-Dig Stafet til fordel for Arresødal Hospice. Her kan man vælge en kort eller en længere gåtur i det skønne område på henholdsvis to eller fem km.

Stafetområdet overfor hospice ved Arresødalvej 100 åbner kl. 11.00 med salg af kaffe, kage og andre forfriskninger, ligesom der er hoppeborg for børnene og de voksne kan finde vej til den store tombola med et væld af sponserede gevinster.

Lone Clemen og Mo Olofsson fra arrangørerne Støtteforeningen Arresødal Hospice byder velkommen, og Mette Ham fra Studio Jazz & Motion vil som de foregående år sørge for at varme deltagerne godt op både fysisk og mentalt, inden borgmester Steffen Jensen, der er næstformand i bestyrelsen for Arresødal Hospice, igangsætter stafetten med sang og musik.

Når deltagerne kommer i mål er der lejlighed til hygge og aktivitet i målområdet. Henrik Heiden, der kaldes Danmarks svar på Bruce Springsteen, underholder i teltet, mens børnene kan møde skildpadderne fra Jyske Bank Oscar og Bodil på pladsen. Arrangementet slutter kl.14.00.

Billetter til gåturen koster 100 kr., børn under 14 år gratis. Vil man undgå kø, kian billetten købes på forhånd via Billetto.dk.

Den lange rute på fem km går fra Arresødal til Vinderød Skov, videre forbi rådhuset og museumsområdet, langs kanalen og ad Brede Åsti tilbage til Arresødal. Den korte rute på to km følger den modsatte vej ad Brede Åsti ind til Frederiksværks centrum og retur.

Hele overskuddet går til aktiviteter og forbedring af forholdene for patienerne på hospice.

»På Arresødal Hospice ønsker vi at sikre gode rammer for livsudfoldelse. Alvorlig sygdom af kortere eller længere varighed vil altid sætte brgræsninger for livsudfoldelsen, så derfor er det vores mål hele tiden at have fokus på, hvordan livet kan være værd at leve, selv når levetiden er begrænset,« skriver hospiceleder Lisbet Due Madsen i programmet til stafetten.

Her er der også ord fra ejendomsmægler Henrik Bjerre, Estate Hundested, der fortæller hvordan han kom i kontakt med støtteforeningen for Arresødal Hospice og om hvordan han ved selvsyn har set både beboerne på hospice, personalet der næsten gør det umulige og de frivillige, der gør alt de kan for at være der for alle.

Arrangørerne anbefaler at man parkerer ved Vinderød kirke og Arresødalvej med indkørsel fra Vinderød eller i Frederiksværk, hvis man kommer i bil.

Man kan blive medlem af Støtteforeningen Arresødal Hospice for 200 kr. for enkeltmedlemmer, 300 kr. for par og 500 kr. for foreninger, firmaet m.v. Derudover kan man yderligere yde et økonomisk beløb.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?