17. december 2017
Dorte Abrahamsen gav den fuld gas med græshoppe-salsa. Foto: Simon Jørgensen
Dorte Abrahamsen gav den fuld gas med græshoppe-salsa. Foto: Simon Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forrygende lørdag i Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forrygende lørdag i Kino
Halsnæs - 21. september 2017 kl. 11:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundested Kino fik et forrygende comeback ved lørdagens støttefest, fortæller arrangørerne. Biografen, der har været lukket i seks år, blev vakt til live med et brag af en fest med omkring 250 gæster, der løste billet til det store arrangement.

Hundested Kino kom hele kompasset rundt fra kl. 12.30 til 23.30 med et væld af arrangementer for både børn og voksne. Og til sidst fik glæden og energien frit løb med dans mellem biografstolene til den levende musik af duoen Jens Vangsgaard og Georg Forchhammer, der fristede dansebenene med kendte rytmiske numre.

- Støttefesten viser, at Foreningen Hundested Kino har masser af muskler, siger Søren Koefoed fra foreningen.

Det righoldige program bød på to film, børneteater, udstillinger, levende musik og mad og drikke i gårdcafeen. I tilgift fik man den historiske baggrund for biografliv i Hundested gennem 100 år i et nyudgivet hæfte.

- Vi er ovenud tilfredse med besøgstallet og hele det vellykkede forløb af støttefesten, siger Orla Kristensen, formand for Foreningen Hundested Kino, der forventer et overskud på arrangementet omkring de 22.000 kr. og kan glæde sig over, at der nu er indtegnet 150 medlemmer i foreningen.

- I det hele taget var det så stor en succes, at vi overvejer en ny Kino-støttefest efter samme recept, og under alle omstændigheder kommer der nye events i biografen. Det nødvendige digitale udstyr til filmfremvisning er næste step. Det skal nok lykkes, vi har ansøgt Det Danske Filminstitut om 200.000 kroner og får svar om tre uger. Et tilsagn vil betyde, at vi er kørende som biograf, siger Orla Kristensen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk