15. december 2018
Staten køber efter planen Sundhedshuset på Torvegade, hvor Energitilsynet skal flytte ind.             Foto: NJL
Staten køber efter planen Sundhedshuset på Torvegade, hvor Energitilsynet skal flytte ind. Foto: NJL
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flytninger af job koster 11 millioner kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flytninger af job koster 11 millioner kr.
Halsnæs - 11. april 2018 kl. 05:12
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens det endnu ikke vides hvad Halsnæs Kommune kan tjene på at sælge det gamle sygehus i Frederiksværk til staten, når Energitilsynet som led i udflytning af statslige arbejdspladser rykker til Frederiksværk, så har kommunen nu lavet beregninger på, hvad det vil koste at flytte en række kommunale arbejdspladser og aktiviteter fra Sundhedshuset i Torvegade.

Den offentlige vurdering for bygningerne er 12,7 mio. kr. Det vil koste kommunen et tilsvarende beløb at flytte de nuværende aktiviteter for at gøre plads til de knap 80 medarbejdere i Energitilsynet. Byrådet skal således på næste møde godkende en anlægsbevilling på 11 mio. kr., finansieret af det afsatte rådighedsbeløb til indretning, flytning m.v.

Planen for udflytning af de kommunale funktioner fra Sundhedshuset blev fremlagt på mandagens møde i Udvalget for Sundhed og Forebygggelse og behandles også i andre udvalg, inden den skal for byrådet.

'
De funktioner, som skal flyttes, er Træning & Aktivitet - herunder genoptræningen og demenstilbuddet Solskinsforeningen & Aktiviteten - Hjemmeplejen, Sygeplejen samt administrative og tværfaglige medarbejdere.

Størstedelen af Træning & Aktivitet og demenstilbuddet kan placeres på den tidligere Storebjerg Skole i Hundested. På grund af skimmelrenoveringen i Sundhedshuset er genoptræningen allerede nu genhuset på Storebjerg. Det kræver mindre ombygninger at gøre det til en permanent løsning.

Det er samtidig planen, at andre funktioner flytter til Storebjerg-matriklen, mens Hjemeplejen og Sygeplejen bliver i Frederiksværk på nye adresser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk