31. juli 2021
Der blev sk(r)ålet med på sejrssangen som sjældent set og hørt da FFK sikrede oprykning til Serie 2 i lørdags.
Der blev sk(r)ålet med på sejrssangen som sjældent set og hørt da FFK sikrede oprykning til Serie 2 i lørdags.
Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FFK: Serie 2 - Her kommer vi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FFK: Serie 2 - Her kommer vi

Champagne, fadøl og fællessang efter 5-1 over Gilleleje

Halsnæs - 14. juni 2021 kl. 11:31
Af Thomas Quvang

Efter 1-0 sejren over Skævinge i midtugekampen, så kunne FFK selv sikre oprykning i sæsonens sidste hjemmekamp lørdag, hvor Gilleleje kom på besøg.

Og lad det bare være sagt med det samme - den stod på champagnesprøjt, fadøl i lange baner og fællessang da det blev til en sikker 5-1 sejr over Tom Køhlerts tropper nordfra.

To hurtige mål

Det var et toptændt hjemmehold der allerede indenfor kampens første ti minutter dækkede op til festivitas. Således bragte Carl Løkkegaard FFK på 1-0 i det 7. minut og blot to minutter senere gjorde Christian Konradsen det til 2-0.

Der var et kort optræk til slinger i valsen, da Gilleleje fik reduceret til 1-2 på et straffespark i det 16. minut, men det var kortvarigt. FFK sad fuldstændig på spillet i de første 45 minutter som blev sluttet af med en fuldtræffer fra forårets helt store profil Andreas Gaddrup til 3-1.

Direkte på hjørnespark

I de sidste 45 minutter stod FFK solidt og tillod aldrig gæsterne at komme tilbage i kampen, og i slutfasen blev sejren slået godt og grundigt fast med yderligere to scoringer indenfor de sidste ti minutter.

Først ved Marc Oxenløve der endnu engang viste sin eminente sparketeknik og sendte et hjørnespark direkte i kassen til 4-1.

I kampens sidste minut var det så påny Andreas Gaddrup der var på pletten og med sin scoring nummer 13 i dette forår, blev det sidste søm slået i gæsternes kiste.

Oprykkerne gæster Ølsted

Med sejren er Frederiksværk, udover oprykning til Serie 2, sikre på at vinde rækken og dermed venter kredskampe om sjællandsmesterskabet inden en velfortjent sommerferie.

Men inden da skal turneringen afsluttes den kommende lørdag, hvor oprykkerne gæster Ølsted Park med kampstart kl. 15.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?