6. marts 2021
Fem kandidater for Enhedslisten til byrådet. Fra venstre Lilli Davids, Per Heisselberg, Benny Nielsen, Kirsten Bilfeldt og spidskandidat Thue Lundgaard.
Fem kandidater for Enhedslisten til byrådet. Fra venstre Lilli Davids, Per Heisselberg, Benny Nielsen, Kirsten Bilfeldt og spidskandidat Thue Lundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enhedslisten har fem kandidater klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhedslisten har fem kandidater klar
Halsnæs - 17. februar 2021 kl. 11:15
Af Niels Jørgen Larsen

Enhedslisten i Halsnæs har valgt de første fem kandidater, som kommer til at stå øverst på listen til kommunalvalget til november.

Det nuværende byrådsmedlem Thue Lundgaard bliver spidskandidat, og han får selskab af disse: Nummer to på listen er Kirsten Bilfeldt fra Økobyen i Torup, nummer tre er Benny Nielsen, Frederiksværk, fulgt af Per Heisselberg, Frederiksværk og Lilli Davids, Hundested, som fire og fem.

Benny Nielsen var ved valget i 2017 spidskandidat for Alternativet uden at opnå valg til byrådet. Han meldte sig ud af Alternativet for mere end et år siden i forbindelse med uroen i partiet på landsplan og blev senere sidste år valgt i bestyrelsen for Enhedslisten i Halsnæs.

Spidskandidat Thue Lundgaard kom i byrådet, da Lisbet Møller efter valget trak sig af helbredsmæssige årsager, og han overtog hendes post som formand for Udvalget for Ældre og Handicappede. I følge en pressemeddelelse fra Enhedslisten har han gennem de sidste tre år gjort det »bragende godt«.

»Enhedslisten har formået at sætte aftryk på de politiske beslutninger i den nuværende byrådsperiode. Det er klart, at vores indflydelse vokser jo flere pladser vi får i byrådet. Det bliver godt for os og for Halsnæs kommune, når vi denne gang får flere ind.

Havde Enhedslisten flertallet ville meget se anderledes ud. Selvom vi er borgernes årvågne vagthund, skal det ikke forklejnes, at vi har et godt og konstruktivt samarbejde med de øvrige partier i det nuværende byråd,« skriver man videre i pressemeddelelsen-

Til valgkampen lover man at komme med store og gennemarbejdede planer indenfor velfærden, for klimaet og miljøet, og i forhold til borgerindflydelse.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?