22. november 2017
Braemar lagde til i Hundested to gange i 2016 og kommer tilbage i 2018.              Foto: Allan Nørregaard
Braemar lagde til i Hundested to gange i 2016 og kommer tilbage i 2018. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu et krydstogt afsløret: Braemar cruiser forbi igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu et krydstogt afsløret: Braemar cruiser forbi igen
Halsnæs - 17. marts 2017 kl. 04:28
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

196 meter lange Braemar blev historisk den 8. maj 2016, da det som første krydstogtskib lagde til kaj i Hundested. Besøget blev gentaget den 3. august samme år, og nu kan Frederiksborg Amts Avis afsløre, at Braemar kommer til Hundested for tredje gang. Det sker næsten præcis to år efter det første besøg, den 11. maj 2018, i forbindelse med cruiset »Welcome to Denmark«, som Fred Olsen Cruise Lines arrangerer.

»Gæsterne og rederiet var rigtig godt tilfredse med besøget i 2016. Vi lå i top 5 over de bedste destinationer, som de besøgte på deres Mystery Call«, skriver Birgitte Bergman, krydstogtansvarlig hos VisitNordsjælland i en mail til Frederiksborg Amts Avis.

Krydstogtet starter den 6. maj i Southampton i England og kommer i løbet af 10 dage til at stoppe i Aabenraa, Fredericia, Købehavn og Aalborg udover Hundested, inden det returnerer til Southampton igen 10 dage senere med sine 1075 gæster og 400 besætningsmedlemmer.

I 2016 blev Braemars gæster budt velkommen på vandet et vikingeskib, et vikingemarked på havnen og fik en varm velkomst af borgerne i den autentiske havneby. Den fremgangsmåde vil blive brugt igen i 2018.

»Rederiet roser os meget for vores modtagelse og koncept med vikingeskibe, vikinge marked, lokale guieder og shuttlebusser og ikke mindst den utrolige varme og velkomst og glæde fra lokal befolkningen - det er 'localhood' når det er bedst. Dernæst fungerer Hundested som et 'getaway' fra storbyerne - det er nærmest en helt lettelse at komme til Hundested og slappe af og hygge med lokal befolkningen«, skriver Birgitte Bergman, som fik flere rosende mails fra Fred Olsen Cruise Lines og deres gæster efter anløbene i 2016.

De primært engelske krydstogtgæster bliver ikke de eneste, som i 2018 skal udforske Hundested. I januar i år kunne Frederiksborg Amts Avis afsløre, at mindst tre krydstogtskibe kommer til den nordsjællandske havneby. Dengang lykkedes det at researche sig frem til, at krydstogtskibet Artania fra rederiet Phoenix Reisen den 13. juni 2018 ankommer til Hundested som en del af turen »14 Nacht Perlen der Ostsee« - 14 aftenperler ved Østersøen, og nu er endnu et cruise blevet officielt.

Birgitte Bergman kan ikke løfte sløret for det præcise antal, men skriver fra Miami, at det pt. er tyske og engelske rederier, som er i spil.

I USA er VisitNordsjællansds krydstogtansvarlige sammen med Søren Brink, havnechef Hundested og Jesper Schrøder, Havnechef, Hlsingør til messen Seatrade Global.

»Vi har haft ca. 6 møder med både amerikanske, tyske og engelske rederier. Det er den største fagmesse vedr. cruise ,og det er vigtigt at være her og gøre sig synlig og knytte relationer således, at vi hele tiden er top of mind hos rederierne. Og det går ganske godt, skriver hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk