12. december 2017
Flere aktører i Halsnæs Kommunens erhvervsliv er bekymret for, at et budgetforlig med genindførelse af dækningsafgift vil stoppe udviklingen i kommunen. 

Foto: Allan Nørregaard
Flere aktører i Halsnæs Kommunens erhvervsliv er bekymret for, at et budgetforlig med genindførelse af dækningsafgift vil stoppe udviklingen i kommunen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra skat deler vandene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra skat deler vandene
Halsnæs - 09. oktober 2017 kl. 04:00
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre erhvervsforeninger, et erhvervsnetværk og en havn danner fælles front mod det budgetforlig, som et flertal af Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Alternativet har fundet sammen om. Partierne vil genindføre dækningsafgiften, og det vil være ensbetydende med afvikling i stedet for udvikling, lyder bekymringen fra erhvervslivet.

- Der er en fælles bekymring, som viser, at problemet er reelt. Det har ingenting at gøre med politisk ståsted eller farve, det har at gøre med at udvikle kommune. I samme øjeblik man stopper udviklingen, så starter afviklingen, siger Christian Warrer, formand for Hundested Erhverv til Frederiksborg Amts Avis.

Den præmis køber Socialdemokratiets spidskandidat Steffen Jensen ikke.

- De tager patent på, hvad den rette type vækst er. For os er velfærd for børn, ældre og udsatte også vækstfremmende. Vi vil bruge pengene på borgernær velfærd, og hvis en børnefamilie skal flytte herop, så tror jeg de kigger efter gode institutioner, før de kigger på niveauet for dækningsafgiften, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Spørgsmålet om dækningsafgiften har også forhindret en bred budgetaftale og splittet et valgforbund.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk