23. april 2021
37-årige Matilde Ørsted er med på Socialdemokratiets kandidatliste forud for KV21. Pressefoto
37-årige Matilde Ørsted er med på Socialdemokratiets kandidatliste forud for KV21. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomsmægler vil i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler vil i byrådet
Halsnæs - 24. februar 2021 kl. 16:39
Af Anders Nordstrand

Den 37-årige ejendomsmægler Matilde Ørsted har nu meddelt sit kandidatur til kommunalvalget i november for Socialdemokratiet.

Hun bor i Vinderød med sin mand Thomas, parret har tre børn tilsammen, og gennem årene har Matilde Ørsted været aktiv i bestyrelsesarbejde i en børnehave og har været formand for en netværksbestyrelse for børnehaver i kommunen i en periode med besparelser. Interessen for det politiske arbejde voksede.

"Via vores indsats fik vi afbødet de værste virkninger af besparelserne, hvilket gav mig en vigtig lektion: sammen er vi stærkere," fortæller Matilde, der desuden har været i en arbejdsgruppe omkring Stålsat By-projektet.

"Samtidig har jeg siddet et par år i den socialdemokratiske bestyrelse her i Halsnæs og stiftet bekendtskab med arbejdet bagved vores politiske parti. Jeg mødte her mange gode socialdemokrater og oplevede på nært hold, hvordan de alle brænder for vores kommune," fortæller Matilde Ørsted, der ejer Danbolig-butikkerne i Frederiksværk og Hundested.

"Gennem mit daglige arbejde som ejendomsmægler sælger jeg hver dag vores område til mange forskellige mennesker. Alle, der kommer i kontakt mig med mig, vil mærke min passion for Halsnæs – og såfremt jeg bliver valgt til byrådet, vil jeg arbejde for, at Halsnæs fortsat og fremadrettet er et dejligt sted at leve, arbejde og drive virksomhed i."

Socialdemokratiet i Halsnæs er i gang med at sætte holdet med 16 kandidater forud for KV21, hvor det på forhånd er kendt, at Steffen Jensen fortsat er partiets borgmesterkandidat, mens byrådsmedlem Sarah Lindemann Thøgersen ikke genopstiller. Alle kandidater præsenteres efter en - muligvis online - generalforsamling 13. marts.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?