22. juni 2021
Der bliver hverken pokalkamp i aften eller topopgør på lørdag for Andreas Gaddrup og holdkammeraterne i FFK - det er corona'en der spænder ben.
Der bliver hverken pokalkamp i aften eller topopgør på lørdag for Andreas Gaddrup og holdkammeraterne i FFK - det er corona'en der spænder ben.
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona udsætter fodboldkampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona udsætter fodboldkampe

FFK´s kommende kampe udsættes, heriblandt lørdagens topopgør mod Skævinge

Halsnæs - 12. maj 2021 kl. 12:46
Af Thomas Quvang

Den skulle have stået på pokalfodbold onsdag aften mod sjællandsserie mandskabet fra Liria, og på et ægte topopgør i Serie 3 mod Skævinge på lørdag for FFK´s bedste mandskab.

Men begge disse kampe er nu udsat, og påny er det corona, der spænder ben for de idrætsmæssige udfoldelser. Det er tredje gang siden i vinter, at FFK's seniorafdeling er corona-ramt.

Således er en spiller fra Frederiksværk Fodbold Klubs seniorafdeling testet positiv for corona, og det sender alle klubbens tre seniorhold udenfor sidelinien i den næste uges tid.

Således er aftenens pokalkamp mod Liria udsat til onsdag 19. maj, og kampen mod Skævinge er indtil videre rykket til tirsdag 8. maj.
Weekendens kampe for klubbens 2. og 3. hold er ligeledes rykket.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?