8. august 2020
Asyldemo i Frederiksværk. ¬ Foto: Allan Nørregaard
Asyldemo i Frederiksværk. ¬ Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester vil have klinik af regionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester vil have klinik af regionen
Opdateret 05. maj 2016 kl. 07:52
Halsnæs - 03. maj 2016 kl. 04:00
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I mere end tre måneder har flygtninge og nytilflyttere i Halsnæs Kommune ikke haft mulighed for at få lægehjælp i kommunen på grund af lægemangel. Nu opfordrer Halsnæs' borgmester Region Hovedstaden til at finde en hurtig løsning, og han er selv klar med et forslag.

- Jeg synes, at Region Hovedstaden bør lave en midlertidig klinik i Halsnæs Kommune. Vi lægger gerne lokaler til. Så kan de tage læger med forskellig speciale med og holde åbent for tilflyttere og flygtninge, indtil der kommer en fast løsning på problemet, siger Steen Hasselriis(V).

Borgmesterens udmelding kommer, efter Region Hovedstaden og PLO Hovedstaden i weekendens Frederiksborg Amts Avis fortalte om en plan med 23 punkter, som skal sætte ind mod områderne i regionen med lægemangel, her i blandt Halsnæs. Bag planen er Per Seerup Knudsen, og han afskriver ikke borgmesterens forslag.

- Jeg vil gå skridtet videre og sige, send det til mig. Så vil jeg læse det og drøfte det med PLO. Vi er i en sådan situation, at jeg er åben overfor andre forslag også, Per Seerup Knudsen(S), regionrådsmedlem i Hovedstaden.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?