23. september 2020
Forleden var der mulighed for et sjældent kig ind i den, ikke hellige, men meget omtalte hal på Nordmolen, hvor borgermøderne skal holdes.                                                               Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Forleden var der mulighed for et sjældent kig ind i den, ikke hellige, men meget omtalte hal på Nordmolen, hvor borgermøderne skal holdes. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøder om havn er »udsolgt«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøder om havn er »udsolgt«
Halsnæs - 07. august 2020 kl. 04:00
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to borgermøder om lokalplanen for Nordmolen, der er berammet til torsdag 20. august, er begge fuldt tegnede med de 100, der efter Corona-reglerne kan deltage i hvert møde. Derfor vil Halsnæs Kommune nu finde tidspunkt for et tredje møde, som flere allerede er blevet skrevet på venteliste til.

Møderne om byggeriet på Nordmolen vil blive afholdt på selve »gerningsstedet«. Nemlig i den grønne hal, som efter lokalplanforslaget skal rives ned og erstattes af boliger og erhverv. Første møde holdes torsdag 20. august kl.16.30-18.00 og det andet efter en lille pause kl.18.30-20.00.

- Et tredje møde vil blive arrangeret tæt på de to andre, gerne dagen før eller dagen efter, siger Pia Wairum, leder af Plan og Byg i Halsnæs Kommune, som har modtaget de mange tilmeldinger fra interesserede borgere.

Den grønne hal er lejet ud af Hundested Havn I/S til A. Henriksen Shipping. Et lejemål, der i øvrigt at opsagt i lighed med lejemålet for havnegrillen, der til manges fortrydelse lukkede i weekenden.

Havnefoged Søren Brink forventer at der bliver sat stole op i hallen til borgermøderne, hvor der i første omgang bliver en præsentation af projektet fra havnens arkitekt og rådgiver samt fra kommunen om lokalplanen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?