4. august 2021
Der er fyldt ekstra godt på for at stoppe vandet i kanalen efter at det første forsøg ikke var nok.                                   Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Der er fyldt ekstra godt på for at stoppe vandet i kanalen efter at det første forsøg ikke var nok. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Stålsat kamp mod naturens kræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Stålsat kamp mod naturens kræfter
Halsnæs - 11. september 2020 kl. 11:04
Af Niels Jørgen Larsen

- Nu er der lukket!

Det forsikrer specialkonsulent Halsnæs Kommune Charlotte Scheel, efter at der i en uge er kæmpet mod naturens kræfter i kanalen i Frederiksværk for at tørlægge området ved Nordtorvet, hvor der skal bygges en ny bro til erstatning for den brede asfaltvej Peder Falstersvej.

I sidste uge måtte man konstatere, at de nedlagte bigbags mellem Agatbroen og Løbebroen ikke kunne holde vandet tilbage. Så i denne uge er mængden af bigbags blevet tre-fire doblet, samtidig med at man har tætnet med pressenninger.

- Vi er tilfredse med det nu, og fredag begynder arbejdet med at rive den nuværende vejbro ned, fortalte Charlotte Scheel onsdag eftermiddag.

Da Frederiksborg Amts Avis var forbi torsdag formiddag, så det ud til, at der stadig trængte lidt vand gennem afspærringen, mens der var lidt vand tilbage midt i kanalen mellem Agatbroen og »den spanske trappe«, hvor der er etableret yderligere afspærring, hvor kanalen løber under Peder Falstersvej.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?