21. november 2017
Frederiksværk-målmand Kristian Frid havde en god dag i Hundested med mange sikre indgreb. Fotos: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Frederiksværk-målmand Kristian Frid havde en god dag i Hundested med mange sikre indgreb. Fotos: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Dramatik da Frederiksværk fik revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Dramatik da Frederiksværk fik revanche
Halsnæs - 13. april 2017 kl. 17:50
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 3-400 tilskuere fik masser af drama på Hundested stadion skærtorsdag med kanonslag, to røde og flere gule kort og et brændt straffespark. Mens hjemmeholdets tilhængere måtte gå slukørede hjem, kunne Frederiksværks spillere og ledere danse sejrsdans på banens midte med resultatet 0-2 på måltavlen.

Gæsternes Patrick Sørensen blev en af hovedrolleindehaverne, da han scorede begge kampens mål på hovedstød i en 1. halvleg, hvor Frederiksværk var det bedste hold. Men han var tæt på en skurkerolle, da han midtvejs i 2. halvleg først fik gult og siden rødt kort, hvorefter Hundested sagtens kunne have udlignet og taget det ene point.

Forinden havde Hundested-holdet ellers ikke gjort det let for sig selv, da Daniel Rimmer kort ind i 2. halvleg fik direkte rødt for at skubbe til en modstander, og da den tidligere Frederiksværk-spiller Nicolai Jægergaard senere misbrugte et straffespark. Samme Jægergaard bankede siden et langskud på underkanten af overliggeren, hvorefter bolden slog ned lige omkring målstregen - efter nogens mening over stregen, således at der skulle være dømt mål.

Midt i 2. halvlegs drama truede dommer Daniel Jarlfelt Sørensen med at afbryde kampen, hvis der blev fyret flere kanonslag af fra tilskuerpladserne. Det gav lidt ro, og dommeren valgte så at overhøre et mindre af slagsen, da kampen var ude i overtiden.

Og få minutter efter kunne Frederiksværk-spillerne juble over at have fået revanche for efterårets ydmygende nederlag på 2-7 hjemme mod Hundested. Og med sejren ligger Frederiksværk nu lige med Hundested på en delt andenplads i Serie 2.

Hundested måtte trøste sig med, at man i pausen kunne underskrive en ny samarbejdsaftale med FC Nordsjælland og firmaet Mega Flex om at oprette et talentcenter i Hundested.

Læs mere om kampen i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk