31. juli 2021
Fodboldledere fra Hundested IK fandt disse store lattergaspatroner efterladt ved fodboldbanerne. 											        Privatfoto
Fodboldledere fra Hundested IK fandt disse store lattergaspatroner efterladt ved fodboldbanerne. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bekymrende fund på fodboldbane: - I dag blev vi for alvor bekymrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bekymrende fund på fodboldbane: - I dag blev vi for alvor bekymrede
Halsnæs - 04. juni 2021 kl. 05:03
Af Niels Jørgen Larsen

»Vi har den sidste tid oplevet at der har været »gang i den« på stadion i weekenden. Vi har tidligere ryddet mange smadrede flasker og lignende op, samt almindelig oprydning efter fest. Men i dag blev vi for alvor bekymrede!!! Vi fandt bl.a. et lille spejl, vi fandt en rullet seddel, vi fandt hvidt pulver og vi fandt store gaspatroner!!!«

Sådan skrev Hundested IK på Facebook i weekenden efter at man endnu engang kunne konstatere, at klubbens anlæg havde været feststed fredag aften. Og altså i en retning udover at unge mennesker hygger sig med et par øl og spiller høj musik.

- Hver weekend samles der unge , og jeg bliver ringet op, hvis der spilles høj musik, men vi har kontakt til mange af de unge og har som sådan ikke problemer med det, hvis de rydder op efter sig, men den seneste tid er det eskaleret, siger formand for Hundested IK Peter Fjeldal.

Det seneste fund tyder altså på at der også indtages stoffer på stedet, og det berettes at der ankommer store dyre biler til stedet, hvor de unge er samlet, og så kan man jo gætte på hvad en BMW fra København laver i Hundested!

Hundested IK har kontaktet politiet, som også var forbi fodboldbanerne i weekenden og har lovet at gøre det jævnligt. Samtidig appellerer man på Facebook til forældre og andre.

Peter Fjeldal og andre fra klubben har flere gange været forbi, når der har været unge samlet til fest, han fortæller at man har en god dialog med mange af dem, men der også er nogle man ikke kan snakke til.

Det er ikke fordi man fra fodboldsklubbens side ønsker at smide de unge væk, men de seneste oplevelser bekymrer.

- Et er at de passer på vores ting, men det er vigtigere også at passe på hinanden, siger Peter Fjeldal.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?