24. september 2020
Nordsjællands Politi blev tirsdag kaldt ud til en arbejdsulykke hos Berendsen i Ølsted. Arbejdstilsynet undersøger nu sagen. 

Foto: Thomas Olsen
Nordsjællands Politi blev tirsdag kaldt ud til en arbejdsulykke hos Berendsen i Ølsted. Arbejdstilsynet undersøger nu sagen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arbejdsulykke på Berendsen: Mand fløjet på hospitalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdsulykke på Berendsen: Mand fløjet på hospitalet
Opdateret 20. november 2019 kl. 15:06
Halsnæs - 20. november 2019 kl. 11:36
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En medarbejder kom tirsdag til skade i forbindelse med sit arbejde på virksomheden Berendsen i Ølsted. Politi og sundhedsvæsen blev sendt dertil, hvor sundhedsvæsnet ydede behandling til en mand på stedet, inden han blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet til yderligere behandling.

arrow Læs også: Politiet mistænker: Narkopåvirket bilist ville begå indbrud

- Vi er i Berendsen og hele Elis gruppen utrolig berørte over det uheld vores kollega på Ølsted Vaskeriet i går var ude for. Sikkerheden for vores ansatte har vores højeste prioritet, og allerede i går arbejdede vi på at finde årsagen til ulykken, et arbejde vi vil fortsætte med i den kommende tid for at sikre en lignende ulykke aldrig sker hos os eller vores øvrige 440 Elis vaskerier, siger Henrik Luxhøj, administrerende direktør i Berendsen.

Ulykken skete i følge Berendsen, da manden arbejdede alene i et område af vaskeriet, hvorfor der ingen øjenvidner var.

- Undersøgelser med henblik på at afklare det præcise hændelsesforløb pågår, og derfor kan vi ikke udtale os yderligere omkring ulykken, siger Henrik Luxhøj og sender både tanker og den dybeste medfølelse til kollegaen og hans nærmeste.

Ulykken har fyldt meget på vaskeriet i Ølsted, og onsdag var alle medarbejdere samlet til gruppesessioner med krisepsykologer. De særligt påvirkede har fået yderligere individuel psykologisk krisehjælp og tilbud om telefonisk psykologisk krisehjælp døgnet rundt.

arrow Tyv løb med smykker og sølvtøj
20. november 2019 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
arrow Fodgænger blev snittet af bil
20. november 2019 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:16
arrow Vinkelsliber startede brand
20. november 2019 kl. 11:28 Opdateret: kl. 11:28
Har debatten om sexisme taget overhånd?