26. september 2021
Lars_Skov
gallery icon

Se billedserie

Foto: Lars_Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60 år på hjørnet i Asserbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år på hjørnet i Asserbo
Halsnæs - 25. september 2014 kl. 09:54
Af Niels Jørgen Larsen

Da Levy Nielsen var syv år i 1954 begyndte han at hjælpe til på faderens tank-station. Med at passe knallertstanderen, feje og ordne pladsen. Han har været på pladsen lige siden. Først foregik det på den anden side af vejen, men siden 1952 på den niuværende adresse Møllevangsvej 2. Tirsdag fyldte han 67 år. Og dermed kan man sige, at Levy Nielsen samtidig har 60 års jubilæum i jobbet.

I dag handler det i Levys Servicehjørne om reparation og salg af cykler, plæneklippere, motorsave, havetraktorer og andre redskaber. Før det var det biler, men midt i 1990'erne stoppede han med autoværksted til fordel for plæneklipperne, mens tankstationen blev lejet ud.

Oprindelig var der en BP-tank på stedet, som senere blev til Q8. Den lukkede i 2004. Nu er der udover service også kiosk på hjørnet, som Levys kæreste står for.

Der er mest gang i tingene om sommeren, hvor Levy Nielsen har en makker til at hjælpe sig i værkstedet, men begge steder er åbne hele året til glæde og gavn for de faste kunder.

Venner og bekendte har besluttet at de 60 år på Servicehjørnet i Asserbo skal markeres, så der bliver åbent hus hos Levy fredag 26. september fra kl.10.00.

Stemmer du til kommunalvalget i år?