27. marts 2019
Steffen Mattrup Lund-Hansen på »sin« strand i Hundested.  Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Steffen Mattrup Lund-Hansen på »sin« strand i Hundested. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 år på stranden i Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 år på stranden i Hundested
Halsnæs - 06. juli 2018 kl. 11:14
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede ved juletid begynder han at glæde sig til den næste sommer på stranden i Hundested. Og skulle Steffen Mattrup Lund-Hansen ved vintertide få »abstinenser«, så kan han hjemme i dagligstuen i Ganløse tage et kig på det billede af »hans« strand, som kunstmaleren Peter Witt fra Ramløse har malet og givet titlen »Kystlivredderens fryd«.

51-årige Steffen Mattrup Lund-Hansen har i sommer sin 25. sæson som livredder på Trekanten i Hundested. Jubilæet markeres af kolleger, venner og familie med en reception i aften, fredag, i Gubben i Hundested.

Det sker desværre lidt i skyggen af den tragiske drukneulykke, der sidste fredag kostede en 68-årig mand livet, da han badede på det farlige sted tæt ved molen, og det får livredderen til at sende en appel til alle badende:

- Det er vigtigt af få genskabt respekten for livredderne. Vi laver hver dag en risikovurdering, og man kan komme her og få vejledning, siger han samtidig med at Den Nordsjællandske Livredningstjeneste har udsendt en generel advarsel mod badning tæt ved moler og bølgebrydere, særligt i de kommende dage, hvor det vil blæse mere op.

Steffen Mattrup Lund-Hansen var på en anden opgave i fredags og var afløst på stranden af en kollega, da ulykken skete, og han har gennem sine 25 år i tjenesten ikke haft en eneste rød aktion, som livredderne kalder de alvorlige hændelser. Heldigvis er de positive oplevelser som livredder langt i overtal for Steffen Mattrup Lund-Hansen, og det er naturligvis årsagen til at han har været med så mange år og ingen planer har om at stoppe foreløbig som Hundesteds livredder.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede