15. oktober 2018
Vælgermødet i Ølsted samlede omkring 150 tilhørere i salen. Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Vælgermødet i Ølsted samlede omkring 150 tilhørere i salen. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester har nye udvalgsplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester har nye udvalgsplaner
Opdateret 14. november 2017 kl. 14:51
Halsnæs KV17 - 14. november 2017 kl. 10:15
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et udvalg for Vækst og Oplevelser. Det kan blive et af de stående udvalg fra 1. januar 2018, hvis borgmester Steen Hasselriis (V) generobrer flertallet i byrådet i Halsnæs. Den siddende borgmester lancerede tanken på mandagens vælgermøde i Ølstedhallen.

- Udvalget skal rumme idræt og kultur som en vækst-driver, sagde Steen Hasselriis, der på vælgermødet ugen før lancerede tanker om et andet nyt udvalg, der skal samle tidlig indsats på socialområdet.

For fire år siden var udvalgene for Sundhed og Kultur samt Vækst og Erhverv nye, da der blev indgået en konstitueringsaftale mellem Venstre, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.

Vælgermødet i Ølstedhallen havde samlet omkring 150 tilhørere, og alle 12 opstillede lister var repræsenteret i panelet, hvor nogle havde valgt at stille med andre end spidskandidaterne. Således var det formanden for Ølsted IF, der sad ved bordet for den lokale Ølstedlisten. En anden lokal var Jesper Kirkebye Andersen fra De Radikale. Alternativet stillede med Mariane Lunden Jacobsen, og Enhedslisten med Thue Lundgaard.

Første del af debatten handlede om trafik og infrastruktur, og her fik man bl.a. en snak om chikaner og bump på vejene - eller som vejingeniør Thue Lundgaard rettede det til: fartdæmpende foranstaltninger.

Der var ikke stemning for at gøre alle vejchikaner i kommunen ens, men en udtalelse fra Steen Hasselriis om, at han ikke brød sig om bump, blev grebet af Walter Christophersen (DF), der ville holde den siddende borgmester fast på et løfte om at fjerne alle vejbump i kommunen, hvis DF og Venstre fik flertal.

Som afslutning på trafikdebatten oplevede man det særsyn, at et spørgsmål fra salen blev mødt med rungende tavshed fra samtlige i panelet.

Per Perschke fra Ølsted Lokalråd spurgt hvornår Ølsted fik en omfartsvej. Det spørgsmål kunne eller ville ingen af de 12 politikere sige noget om.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk