2. december 2020
Kasper Kristoffersen ser frem til et par meget travle dage frem mod åbningen af Intersport-forretningen i centeret
Kasper Kristoffersen ser frem til et par meget travle dage frem mod åbningen af Intersport-forretningen i centeret
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre 'nye' Inoord: "Det bliver så godt"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre 'nye' Inoord: "Det bliver så godt"

Nedtællingen kører på sidste vers - tre forretninger åbner samme dag

Halsnæs Avis - 20. september 2020 kl. 09:09
Af Thomas Quvang

Nu er det ved at være lige op over, der er blevet banket og boret i månedsvis og 1. oktober åbner tre 'nye' forretninger i centeret Inoord.

Bella Lingeri, Shop 19 og KM Sport har, som tidligere nævnt i Halsnæs Avis, valgt at flytte i centeret for enden af gågaden, og alle tre forretninger åbner dørene samme dag med et brag af en åbningsfest.

Og for alle tre forretningers vedkommende, så kan det nærmest kun gå for langsomt, det kribler for at åbne op i nye omgivelser:

Sommerfugle i maven

"Jeg er så godt som klar og jeg glæder mig rigtig meget, det bliver så godt", fortæller Gitte Steffensen, indehaver af Bella Lingeri, og hun fortsætter:
"Det er selvfølgelig lidt underligt efter alle årene her i gågaden, og der er lidt sommerfugle i maven, men igen, jeg ser virkelig frem til at åbne op i nye flotte lokaler".

Inden da skal der dog lige bruges kræfter på, at få flyttet varer og inventar ned i de nye lokaler, og det betyder, at forretningen i Nørregade er lukket i dagene op til åbningen i centeret.

Fuldtidsarbejde

Det samme er tilfældet for KM Sport der i forbindelse med flytningen til Inoord bliver til Intersport:

"Der er slet ingen tvivl om at det bliver fuldtidsarbejde frem til åbningen", lyder det med et skævt smil fra Kasper Kristoffersen, indehaver af KM Sport. Han tilføjer:

"Der bliver arbejdet på højtryk i de nye lokaler og det bliver supergodt, jeg glæder mig virkelig til at vise den nye forretning frem".
I lighed med Bella Lingeri, så bliver der tale om et par lukke/flyttedage i forretningen i Nørregade op til 'kickoff' i Inoord.

Juniortøj på hylderne

Indehaver af Shop 19 Kim Antonsen er på samme bølgelængde som sine kommende naboer i centeret, der er travlhed, men ingen panik:
"Jeg synes vi er rigtig godt med, og er vi er så småt begyndt at flytte varer herned, det går slag i slag", siger Kim Antonsen der har budt indenfor i de nye lokaler. Kim fortsætter:
"Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen i en nyindrettet butik, og samtidig en butik der med et gevaldigt løft fremstår meget spændende og attraktiv, det bliver en helt ny oplevelse for vores kunder", lyder det fra Kim Antonsen der ligeledes løfter sløret for et nyt tiltag i forretningen. Han slutter:

"Ja, vi har et nyt tiltag i forbindelse med åbningen, det bliver en afdeling i forretningen med junior-tøj 10-16 år, det ser vi meget frem til".

Udover de tre 'nye' i centeret er der ligeledes masser af aktivitet hos City Bakery der er i fuld gang med en ombygning:
"Vi tilpasser butikken med denne ombygning, det giver bedre overblik i selve forretningen og samtidig bliver der mere plads til selve produktionen inde bagved", fortæller bagermester Helge Jørgensen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?