28. september 2020
billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skæbnehistorier i Mejeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skæbnehistorier i Mejeriet
Halsnæs Avis - 09. august 2020 kl. 08:01

Mejeriet i Torup blænder fredag aften kl. 20 op for Skæbnehistorier med dramatisering af de historiske kvinder Beate c. Bille og Marie Grundvig.

De to kvinder fortolkes af skuespiller Annethia Lilballe og harpenisten Helen Davis akkompagnerer. Det er historiefortælling om Tro, Håb & Kærlighed i en anderledes fantasifuld "foredrags-oplevelse" bygget op om kvindernes værdier og deres evne til at stå ved dem.

Kvinderne gengiver anekdoter og beskriver begivenheder, vi kender til. De fortæller om deres samtid og eget liv. De optræder hver for sig med ophold mellem Thyge Brahes mor, Hofmesterinden på Kronborg Slot, Beate C. Bille, der fortæller energisk om sine berømte børn: Thyge Brahe, Knud og Sofie Brahe og ikke mindst de kongelige på Kronborg Slot og om tiden efter reformationen, adel, borgerskab og de mange ting, der skal gøres, nu hvor Prinsesse Anna skal giftes.

Grundtvigs anden kone Marie Grundtvig er forelsket i sin mand. Hun følger hans tanker, og gengiver digte, han har skrevet til hende. Hun er Godsejer, og tager sit ansvar, erhverv og pligter meget alvorligt! Marie er engageret i Trosfrihed, selvstændige bønder og husmænd. Hun er en stærk Godsejerfrue med et stort hjerte, der rummer alle omkring hende.
(entré)

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?