17. januar 2021
Danske Bank-bygningen i Frederiksværk indgår i en større handel til i alt 88 mio. kroner. Arkivfoto
Danske Bank-bygningen i Frederiksværk indgår i en større handel til i alt 88 mio. kroner. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma lander stor ejendomshandel på 88 mio. kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma lander stor ejendomshandel på 88 mio. kroner
Halsnæs Avis - 12. august 2020 kl. 12:35

Ejendomsselskabet Estate Invest A/S med base i Vinderød ved Frederiksværk har afsluttet køb af i alt 10 større ejendomme til en samlet værdi af 88 mio. kroner.

Bygningerne har nogle centrale placeringer i Storkøbenhavn og Nordsjælland, heriblandt ejendommen Nørregade 6 i Frederiksværk, hvor Danske Bank fortsat vil have til huse. Det familiejede Estate Invest A/S kan dermed føje flere ejendomme til deres portefølje rundt om i landet.

”Vi har købt en række attraktive ejendomme, der alle ligger enormt centralt og har en solid ankerlejer i form af Danske Bank. På sigt ser vi stort potentiale i at udvikle ejendommene, f.eks. ved at omdanne kontorer til boliger, i takt med at bankerne får behov for mindre plads,” fortæller Peter Nielsen, Estate Invest A/S.

Sælger er det engelskbaserede ejendomsinvesteringsselskab M7 Real Estate, der har forvaltet ejendommene, siden Danske Bank solgte dem fra i november 2016.

Mægler Johnny Hallas, partner i danbolig Erhverv Hillerød og København, har formidlet handlen og konstaterer en stærk interesse i udviklingsejendomme på trods af coronakrise.

”Det glæder os at kunne formidle salget af en spændende ejendomsportefølje med stort potentiale. Sælger og køber er meget professionelle aktører i markedet, hvilket samarbejdet har båret præg af. Vi er meget tilfredse med at gennemføre denne handel, specielt set i lyset af Corona-situationen og den usikkerhed, den har skabt,” siger Johnny Hallas i en pressemeddelelse om ejendomshandelen.

Lokalt har Estate Invest i forvejen en række erhvervs- og boligejendomme i Frederiksværk, Hundested, Ølsted og Liseleje, men firmaet har også investeret i en del ejendomme i bl.a. Hillerød og sydsjællandske byer.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?