28. september 2020
Indsamlerne for Kræftens Bekæmpelse vil i år ikke gå rundt fra dør til dør.
Indsamlerne for Kræftens Bekæmpelse vil i år ikke gå rundt fra dør til dør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræftens Bekæmpelse samler ind på ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræftens Bekæmpelse samler ind på ny måde
Halsnæs Avis - 09. august 2020 kl. 14:48

LANDSINDSAMLING Kræft holder ikke pause, fordi corona-virussen har ramt. Kræftens Bekæmpelse afholder landsindsamling søndag 16. august.

"Kræftens Bekæmpelse har brug for al den økonomiske støtte, der er mulig, så vi fortsat kan bidrage til målet om et liv uden kræft. Men på grund af Corona kommer vi i år ikke til at gå fra dør til dør for at samle penge ind," fortæller Annegrete Munksgaard, næstformand for Halsnæs Lokalforening.

I Halsnæs kommer indsamlingen til at foregå på følgende to måder:

1. Du kan støtte kampen mod kræftved at komme penge i bøtterne hos indsamlere ved indkøbssteder i Hundested, Liseleje, Frederiksværk og Ølsted. Har du ikke kontanter, eller møder du ikke en af indsamlerene på dagen, kan du donere penge til kræftsagen på mobilepay: 97 68 38 - dette nummer er kun aktivt den 16. august.

2. Som noget helt nyt i år kan du blive digital Facebook-indsamler til Kræftens Bekæmpelse. Det foregår samme dag som Landsindsamlingen, altså 16. august.

Med får klik kan du lave din egen indsamling på Facebook til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Se hvordan du gør og tilmeld dig på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside: www.cancer.dk eller via Facebooksiden: "Halsnæs Lokalforening - Kræftens Bekæmpelse", på opslaget: "Støt kræftsagen - bliv Facebook indsamler den 16. august 2020".

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?