5. juni 2020
Byaasgaard Camping sørger for musik for gæsterne, når 'Hjemmefesten' spiller popmusik fra ladet af pladsens traktor
Byaasgaard Camping sørger for musik for gæsterne, når 'Hjemmefesten' spiller popmusik fra ladet af pladsens traktor
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert fra ladet af en traktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert fra ladet af en traktor

Parret Signe og Kenneth Tang Larsen starter livet som campingejere med 'Hjemmefesten' - en trio som fortolker gamle danske popmelodier

Halsnæs Avis - 20. maj 2020 kl. 11:09
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Livet på en campingplads består normalt af proppede legepladser, leg på hoppepuder og folk, der vasker op side om side.

Men hvad gør man, når det er første gang man åbner campingsæsonen, og corona sætter en stopper for alle planer?

Det var virkeligheden for Signe og Kenneth Tang Larsen, der overtog Byaasgaard Camping ved Hundested i januar.

Men i stedet for at vente på, at coronatiden er ovre, holder de nu fest på campingpladsen – i behørig afstand og med koncerter direkte fra ladet af en traktor.

Signe og Kenneth Tang Larsen havde blokken fuld af ideer for en af Danmarks ældste campingpladser, Byaasgaard Camping, da de stod med nøglerne i hånden 1. januar.

”Der stod fællesspisning for hele lokalmiljøet, loppemarked, fredagsbar og alle mulige ting på listen. Og det hele blev skudt til hjørne. Hvordan håndterer man lige det, at man må lukke for toiletter, køkken og bad på en campingplads netop som højsæsonen går i gang? Det grublede vi en del over,” siger indehaver af Byaasgaard Camping, Kenneth Tang Larsen.

Det støvede image

Både køkken, bad og toiletter er nu åbent igen, og nu kan parret holde fast i en af drømmene, nemlig at afholde koncerter.
På Kristi Himmelfartsdag holder Byaasgaard Camping et corona-event, hvor gæster kan slappe af med udsigten over Roskilde Fjord og opleve trioen ”Hjemmefesten”, der til lejligheden spiller nyfortolkninger af gamle danske popmelodier.

Og i stedet for at gæsterne skal komme til en scene, kommer scenen til gæsterne. Bandet bliver kørt rundt på ladet af campingpladsens traktor, så de kan afholde en stribe ”distancerede koncerter”, som Kenneth Tang Larsen kalder det.

”Når vi alligevel skal fragte ting rundt på pladsen med traktoren, så er det helt oplagt at bandet også får en plads på ladet. Vi gør det her for at skabe glæde for campisterne og gæster udefra, og så må det godt ske med et smil på læben. Det er faktisk netop coronatiden, der gav os ideen, så målet er at få folk til at opleve, at camping ikke er så støvet mere,” siger Kenneth Tang Larsen.

Tror på en fremtid for camping

Signe og Kenneth Tang Larsen er et par blandt mange, der de seneste år har overtaget traditionsrige campingpladser landet over med missionen om at fremtidssikre campinglivet.
Og parret håber naturligvis ikke, at corona får negativ betydning for den udvikling:

”Vi tror på, at der er en fremtid i camping. Og det vores plan at kunne tilbyde et bæredygtigt feriekoncept – også til dem, der måske ikke umiddelbart tænker, at de tilhører camping-segmentet. Vi tror på, at der også kommer nye kundegrupper til camping-Danmark i disse år,” siger Kenneth Tang Larsen og henviser til udviklingen, hvor begreber som ”staycation” og en bevidsthed om ikke at rejse på lange flyrejser har gjort sit indtog.

”Det er jo positivt for os, at netop de to ting er blevet forstærket af corona, selvom det også skaber udfordringer for alle. Arrangementet Kristi Himmelfartsdag bliver det første i denne sæson, og så klør vi på fra nu af for at skabe den bæredygtige ferieoplevelse. Corona eller ej,” siger Kenneth Tang Larsen.

'Hjemmefesten' spiller på Byaasgaard Camping Kristi Himmelfartsdag 21. maj klokken 15, 16 og 17 og arrangementet er åbent og gratis for alle.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?