8. juli 2020
Spar-købmand Torben Lauridsen sammen med to glade formænd John Rydahl og Kim Daugbjerg
Spar-købmand Torben Lauridsen sammen med to glade formænd John Rydahl og Kim Daugbjerg
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmand forgylder klubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmand forgylder klubber

Torben Lauridsen fra Spar på Ellevej overrakte 2 X 25.000 kr til MLI og FFK

Halsnæs Avis - 27. juni 2020 kl. 06:41
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Jamen der er rigtig mange foreninger og klubber der er ramt hårdt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i lokalområdet i takt med at foreningslivet igen åbner op".

Gavechecks

Spar-købmand Torben Lauridsen fra Spar i Enghaven var i det gavmilde hjørne som optakt til torsdagens pokalkamp i fodbold mellem MLI og FFK.

Med sig til kampen havde han to fine gavechecks, hver pålydende 25.000 kroner, som umiddelbart inden første dommerfløjt, blev overrakt til klubbernes respektive formænd Kim Daugbjerg og John Rydahl.

Torben Lauridsens sponsorat blev en mulighed via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Tak for støtten

"Sådan et sponsorat betyder altid meget for en klub som vores. Vi støtter op om ungdomsstævner i ind og udland, ligesom vi støtter op om vores trænere i form af mange trænerkurser under DBU. Begge dele fylder godt i regnskabet, men det er til stor gavn for medlemmer og trænere", lød det fra Kim Daugbjerg i forbindelse med overrækkelsen.

"Det er meget overvældende og vi er utrolig glade for sådan en støtte fra Torben, han fortjener et kæmpe skulderklap. Det er dejligt, at det lokale erhvervsliv støtter op om foreningslivet, det er jo sådanne ting der er med til at skabe endnu bedre rammer i hverdagen for alle i klubben", sagde John Rydahl ved samme lejlighed.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?